Pražská O2 arena znovu ožije obřím galavečerem MMA s mimořádným duelem

Očekává se ale mnohem větší účast. Už kvůli naprosto mimořádnému duelu. Jak uvedl zpravodajský web iSport.cz „Policista Pokorný vyzval na duel v kleci jednoho ze soupeřů McGregora“. Jaroslav „Jubox“ Pokorný je jednoznačně jedním z nejlepších a nejpopulárnějších českých bojovníků. Většina fanoušků bojových sport si jej pamatuje už kvůli ryku, se kterým vstupuje do klece. Nejinak tomu bude i při návratu do O2 Areny. Pokorný si ale vybral velmi těžkého soupeře. Stane se jím jeden z nejúspěšnějších slovenských zápasníků Ivan Buchinger, který zápasil dokonce i se slavným Conorem McGregorem.

Výzva přes Facebook

„Soupeř, kterého bych chtěl? Já chci jen jedno jméno, a to je Ivan Buchinger,“ vyzval Pokorný příštího soupeře ve videu na Facebooku. „Myslím si, že to není šampion, který se jenom fotí před zrcadlem, ale je to skutečný šampion a já se výzev nebojím. Proto říkám, Ivane, 28. června o československou jedničku. Ukáže se, kdo z nás je momentálně lepší,“ vzkázal český bojovník, jenž je profesí policistou. Na odpověď NEČEKAL dlouho. „Pokorný, výzvu přijímám! Střetneme se v O2 Areně v Praze na XFN,“ zněla stručná reakce slovenského soupeře.

Zápasy prvotřídní kvality

Buchinger patří k evropské špičce zápasníků MMA. V pérové váze je dokonce v první dvacítce. Byl šampionem prestižní organizace M-1. Jeho bilance je mimořádná. 33 výher, jen 6 proher. Jedním z mála jeho přemožitelů byl irský dravec Conor McGregor, který jej knokautoval před koncem prvního kola. Následně ale slovenský válečník zažil deset výher v řadě. V O2 Areně bude však k vidění mnohem víc skvělých bojovníků. Jako například legenda českého MMA Karlos „Terminátor“ Vémola, nezdolný matador disciplíny Petr „Monster“ Kníže, nejlepší český zápasník ve velterové váze Patrik Kincl, první MMA bijec týmu Floyda Mayweathera uzbecký rodák Makhmud Muradov, skvělá kickboxerka a vítězka Světových her Sandra Mašková a mnozí další. XFN v O2 Areně bude zkrátka znovu přehlídkou toho nejlepšího, co české MMA nabízí.

Galavečer XFN: Back to the O2 Arena

Datum: 28. června
Čas zahájení: 19.00
Místo: O2 Arena, Praha
Pořadatel: XFN

Foto: xfn
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru