Liga mistrů na O2 TV Sport: Real Madrid bude čelit ofenzivní síle Paris Saint-Germain

Osmifinálové zápasy fotbalové Ligy mistrů dnes pokračují dalšími dvěma zápasy. Na Estádio do Dragão přivítá portugalský vicemistr FC Porto anglického zástupce FC Liverpool a na Santiago Bernabéu se dvojnásobný obhájce trofeje Real Madrid utká ve velkém šlágru s Paris St. Germain. Oba zápasy můžete sledovat na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Největším lákadlem středečního duelu bude klání 33letého Cristiana Ronalda s o sedm let mladším Neymarem. Brazilec se vrací do Španělska šest měsíců po svém rekordním přestupu z Barcelony.

„Pro Neymara a Ronalda shodně platí, že jsou rychlí, velmi silní v boji jeden na jednoho, dokáží rozehrát bleskové akce a vložit mnoho intenzity do svých soubojů. Neymar je však nižší a to je možná jeho výhoda. Oba jsou však schopni otáčet zápasy,“ porovnal lídry obou mužstev útočník PSG Ángel Di María.

Sledujte studio Petra Svěceného, do kterého v roli hosta dorazí jedna z největších osobností českého fotbalu, Tomáš Rosický! Předzápasový program začíná od 20:10 na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Sledujte ten nejlepší sportovní obsah v O2 TV.

Foto: reuters, video: o2tvsport
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru