Zázrak Mbappé, jak ho neznáte! Za TENTO ošklivý faul ho sudí vyloučil po radě od videa

Fanoušci Paris St.-Germain se v semifinále francouzského Ligového poháru dočkali i startu mladíka Kyliana Mbappého. Ten si totiž po srážce s brankářem Lyonu 21. ledna poranil záda a podle lékařů si neměl zahrát až dva měsíce.

Celé utkání si můžete pustit v O2 TV:

[blog_program_info id=“19705719″]

Devatenáctiletý talent si ale zápas semifinále Ligového poháru proti Rennes nakonec nenechal ujít. Určitě si ale zápas představoval jinak. Zápas totiž kvůli červené kartě nedohrál.

V 63. minutě ošklivě trefil kopačkou do lýtka Ismaila Sarra. Fotbalista Rennes, kterému Mbappé kolíky dokonce roztrhl štulpnu, navíc utkání nedohrál.

O prvním vyloučení v Mbappého kariéře rozhodla až konzultace s videorozhodčím. Hlavní sudí zkoumal, jak hrubý zákrok doopravdy byl. A pak už tasil červenou

Mbappé nejprve přímo na hřišti kroutil hlavou a protestoval. Posléze ale sympaticky uznal, že si červenou kartu zasloužil a pochválil také videorozhodčího.

„Souhlasím s rozhodnutím arbitra, bylo to na červenou kartu. Sarrovi jsem se omluvil. Dnes jsem neodvedl dobrý výkon. VAR zabraňuje nespravedlnostem. Je to dobrá věc,“ citovala Mbappého webová stránka ESPN.

V době vyloučení vedla Paříž v Rennes 3:0. Nakonec ale ještě bylo ze zápasu drama, protože domácí v posledních pěti minutách snížili na 2:3. Víc už ale do konce zápasu nesvedli. Český brankář Rennes Tomáš Koubek zůstal v zápase na lavičce.

Finálovým soupeřem Paříže bude 31. března vítěz dalšího semifinále Monaco – Montpellier.

 

Druhé semifinále francouzského Ligového poháru můžete sledovat večer v O2 TV:

Monaco – Montpellier

[blog_program_info id=“19714719″]

Přečtěte si také:

Semifinále Coppa Italia na O2 TV Fotbal: Juventusu přiblížil finále Higuaín. Jak si povede AC Milán dnes proti Laziu?

Slavia remizovala. Bröndby posadila na koně Kovářova chyba. Prohru odvrátil Zmrhal! Další zápasy uvidíte ŽIVĚ na O2 TV Sport!

Foto: reprovideo (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru