Slavia přejela Číňany. Jak neuvěřitelně připravil soupeř gól pro Bořila? I poslední zápas z Dubaje uvidíte na O2 TV Fotbal!

Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského ladí formu na start jarní části HET ligy na herním soustředění v Dubaji. Slávisté se po Zenitu Petrohrad (1:5) a Bröndby Kodaň (2:2) utkali s čínským týmem Guangzhou Evergrande, který trénuje držitel Zlatého míče Fabio Cannavaro. A soupeře tentokrát zostudili pořádným debaklem.

Už ve 2. minutě přišel jako slepý k houslím Jan Bořil ke gólu.  Dokonale využil neuvěřitelně nepovedené zpětné přihrávky obránců Guangzhou a brankáři střelou na bližší tyč nedal šanci.

Debakl se začal rodit na konci prvního poločasu, kdy slávisté vstřelili dva slepené góly. Ve 43. minutě se prosadil Jaromír Zmrhal a dvě minuty později podruhé v zápase, tentokrát hlavou, Bořil.

Ve druhém dějství se z gólů ještě radovali Tomášové Necid a Souček.

Fotbalisté Guangzhou pouze kosmeticky upravili výsledek, když se s penalty trefil Alan. Pražané si tak po výsledku 5:1 připsali na turnaji v Dubaji první vítězství.

Celé utkání si můžete zpět pustit v O2 TV:

[blog_program_info id=“19781857″]

V sobotu uzavřou slávisté své působení na Dubai International Cupu duelem se Šachtarem Doněck. Utkání můžete v přímém přenosu znovu sledovat na O2 TV Fotbal od 12.55!

[blog_program_info id=“19781860″]

Foto: reprovideo O2 TV Fotbal (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru