Nejsledovanější hokejová liga světa? Duel Benátek s Kladnem okoření vedle Jágra i další legenda!

WSM liga není běžně příliš sledovanou soutěží, ale to se po potvrzení návratu Jaromíra Jágra do domovského Kladna zaručeně změní.

Kladenské Rytíře v sobotu čeká zápas proti Benátkám nad Jizerou, tedy městečku o 7400 obyvatelích, kde je průměrná návštěvnost domácích zápasů 276 diváků.

Z důvodu velkého zájmu nejen o Jaromíra Jágra se jedná o přemístění utkání do Liberce. Přesunu zápasu do větší arény už chybí jen poslední formalita – potvrzení od Kladna.

https://twitter.com/bilitygrilbc/status/958255584427552768

Pokud skutečně legendární osmašedesátka v sobotu nastoupí, dres domácích Benátek oblékne jiná česká legenda Petr Nedvěd, se kterým v devadesátých letech minulého století válel v dresu Pittsburghu. Stejně staří veteráni si společně zahráli i na olympijských hrách v Soči před čtyřmi lety.

„Myslím, že tuto informaci potvrdit mohu. Pokud se bude hrát v Liberci, tak za nás skutečně Petr Nedvěd nastoupí. Chceme duel trochu okořenit, Petr je liberecký rodák, ikona, přiláká další fanoušky, takže proto tento krok,“ cituje server lidovky.cz sportovního ředitele týmu HC Benátky nad Jizerou Jana Slivku.

A Jágrův návrat na český led provází také další paradox – jak se asi bude cítit vedle hráčů, jimž by mohl dělat otce?

Na překvapivou zprávu reagují fanošuci doma i v zahraničí.

Foto: gettyimages.com (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru