JÁGRmánie může začít! Legenda se vrací na Kladno! Jaký BOŽÍ vtip sdílela na síti?

Místo našlapaných arén v nejlepší lize světa oprýskané zdi zimáků v 1. hokejové lize. To čeká Jaromíra Jágra po návratu z NHL na Kladno. Nadšení, jaké Jágr v dresu mateřského Kladna už teď vyvolává u takřka všech hokejových fanoušků, se ovšem s tím zámořským směle může měřit.

Příznivci už hromadně vykupují lístky na všechny zápasy, kde by se božské číslo 68 mělo představit. V Českých Budějovicích hraje Kladno až 21. února, tedy skoro za měsíc.

Vzhůru do Benátek

První Jágrův start ve WSM lize by měl podle očekávání přijít v sobotu 3. února, kdy kladenští Rytíři hrají v Benátkách nad Jizerou. Dosavadní průměr 279 diváků na zápas pravděpodobně výrazně stoupne.

Na toto téma už vznikla vtipná koláž, která pobavila i samotnou hokejovou legendu do té míry, že ji sdílela na svém Instagramu.

Jágr v ní oznamuje přítelkyni Veronice Kopřivové, aby začala balit…

Jaromír Jágr Veronika Kopřivová

https://www.instagram.com/p/BejH54lnrHZ/?taken-by=jj68jaromirjagr

Přímo v Benátkách se ale podle posledních informací možná ani hrát nebude. Klub se kvůli obrovskému zájmu o vstupenky rozhodl přesunout duel do moderní haly v Liberci pro 7250 diváků. O celé věci se momentálně jedná, schválit přesun musí například i samotné Kladno.

https://twitter.com/bilitygrilbc/status/958255584427552768

 

Stihne 15 zápasů?

Mimochodem, zápas proti Benátkám je pro Jágra klíčový. Potřeboval by ho stihnout, aby mohl za Kladno hrát v případné extraligové baráži. K tomu totiž za klub musí nastoupit alespoň v patnácti zápasech.

V zámoří se mezitím s legendou loučí s úctou, jakou si za dlouhou kariéru bezesporu zaslouží. Po internetu kolují nejrůznější vzpomínková videa.

Jágrův první a poslední gól v NHL:

Respekt z Calgary

S velkým respektem dalo Jágrovi sbohem také Calgary.

„Dělal náš tým lepším. Tím, jak viděl hru, jaký měl přístup ke všem věcem. Vždy, když máte kolem sebe někoho, kdo toho tolik dokázal, tak se toho spoustu naučíte. Stačí mít jen otevřené oči a poslouchat,“ mínil trenér Glen Gulutzan. „Je to nešťastné, že měl ty problémy. Každý, kdo se kolem hokeje pohybuje viděl, že v zápasech, kdy byl zdravý, na ledě dominoval,“ dodal.

„Můžu říct, že jsem hrál s Jágrem. Bylo to vážně něco speciálního. Vždyť on hrál v NHL, když jsem byl ještě v postýlce. Bylo úžasné sledovat všechny ty šílené věci, které dělal. Je úžasné, čeho všeho dosáhl a je skvělé, že jsem toho mohl být součástí, i když malou,“ dodal křídelník Curtis Lazar.

Foto: Facebook Artmen, gettyimages.com (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru