Slavia remizovala. Bröndby posadila na koně Kovářova chyba. Prohru odvrátil Zmrhal! Další zápasy uvidíte ŽIVĚ na O2 TV Sport!

Slavia si chtěla spravit chuť po nakládačce od Zenitu Petrohrad (1:5) s dánským Bröndby. Ne vše však šlo podle plánu.

Celé utkání si můžete pustit v O2 TV:

[blog_program_info id=“19747786″]

V horké Dubaji se slávisté dostali do vedení již v 25. minutě. Na střílený centr Michala Frydrycha sice žádný ze slávistů nedosáhl, Hjortur Hermannsson si ale srazil balón do vlastní branky a Pražané tak šli do vedení.

Ještě do poločasu však dokázali fotbalisté ve žlutém srovnat, když se k volnému přímému kopu postavil Hany Mukhtar. Německý záložník zakroutil míč velmi dovedně, faktem ale je, že gólman Přemysl Kovář měl pravděpodobně tuhle ránu zneškodnit.

A v úvodu druhého poločasu bylo ještě hůř. Kousek před vápnem si totiž míč posunul Fin Teemu Pukki a krásnou přízemní střelou rozvlnil slávistickou síť podruhé.

Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského nakonec přeci jenom dokázali odvrátit další prohru v přípravě. Střídající Jakub Jugas jen chvíli před koncem totiž dokázal najít ve vápně Jaromíra Zmrhala, jenž rovněž vtrhl na hřiště až v průběhu utkání, a ten z bezprostřední blízkosti již doklepl míč do branky.

Ani jeden z týmu již nedokázal nic vymyslet. Utkání tedy skončilo smírně 2:2.

Slavia se v rámci dubajského turnaje utká ještě ve středu s čínským Guangzhou Evergrande (15.55 živě O2 TV Fotbal) a v sobotu ukrajinským Šachtarem Doněck (12.55 živě na O2 TV Sport).

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: Facebook SK Slavia Prah (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru