Brutální faul na Saného naštval i Němce. Jakou reakci poslali do Cardiffu!

Manchester City vyhrál v Cardiffu 2:0 a zajistil si postup do osmifinále FA Cupu. Vedle geniálního trestného kopu Kevina De Bruyneho se však hojně mluví také o zákroku Joea Bennetta na Leroye Saného.

Obránce Cardiffu dostal za svůj ohavný zákrok pouze žlutou kartu. Co na to říkáte?

Sané zápas kvůli zranění nedohrál a zatím není přesně jasné, jak dlouho bude chybět. Objevily se už informace, že vynechá „pouze“ jeden měsíc, stejně tak jako obavy, že by pro něj zranění kotníku mohlo znamenat konec sezóny.

To by pro člena německé reprezentace byl obzvlášť pech, protože v létě se koná mistrovství světa v Rusku, kde budou Němci jako obhájci trofeje patřit k favoritům.

I proto se vedle trenéra Citizens Pepa Guardioly hodně čertili zástupci německé reprezentace. Přesněji řečeno, správce twitterového účtu německého národního týmu. Ten poslal dokonce do Cardiffu naléhavý vzkaz, který byl ale později smazán.

„Jen bychom vás upozornili, že máme v létě jeden docela důležitý turnaj. Prosím, neubližujte našim hráčům. Díky,“ stálo ve vzkazu s podpisem Die Mannschaft a hastagem #inSane, což se dá přeložit jako šílenost.

Foto: reprovideo, Twitter (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru