Basketbalová Euroliga na O2 TV Sport: Fenerbahce s Veselým jde na Barcelonu

Po čtvrtečním duelu Realu Madrid s tureckým Anadolu Efes (87:68), nabízí stanice O2 TV Sport další dva basketbalové šlágry.

[blog_program_info id=“19658232″]

V přímém přenosu tak uvidíte třeba českého reprezentanta Jana Veselého v duelu se slovutnou Barcelonou.

Fenerbahce – Barcelona (pátek, 18.45)

[blog_program_info id=“19667710″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Za jasného favorita jiskřivého duelu se dá považovat Fenerbahce. Klub českého basketbalisty Jana Veselého v novém roce 2018 ještě ani jednou neprohrál. Poslední porážku si připsal 28. prosince 2017 s Realem Madrid. Od té doby v domácí soutěži a Eurolize sedm vítězství.

Naopak velký rival poslední přemožitele modro-žlutých Turků, FC Barcelona, je zhruba od poloviny ledna jako vyměněná. Z pěti zápasů padla hned čtyřikrát. V Eurolize prohrála s Valencií i Panathinaikos Atény, až naposledy se polepšila s německým Bambergem.

Navíc v posledních letech na Fenerbahce příliš neumí. V prosinci Katalánci prohráli první vzájemný zápas v této sezóně 68:83 a celkem z posledních pěti duelů vyhráli jediný – v listopadu 2014. Na druhou stranu je třeba dodat, že dvakrát Barca padla až v prodloužení.

Milán – Maccabi Tel Aviv (pátek, 20.45)

[blog_program_info id=“19667710″]

Milánští byli dlouho na posledním místě tabulky Euroligy, ale po dvojici vítězství nad Malagou a Baskonií se už posunuli na 15, příčku. Nově nabité sebevědomí budou chtít zúročit proti Maccabi Tel Aviv. To zatím drží osmou příčku zajišťující postup do play-off, ale na hřištích soupeřů je mizerné. Prohrálo tam pětkrát za sebou navíc s průměrným rozdílem 18,4 bodu.

Foto: Euroleague.net (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru