Zidane v ohrožení! Krize Realu nekončí! V poháru ho šokoval Leganés úchvatnou šibenicí!

Mizérie Realu Madrid opravdu nebere konce! Ve čtvrtfinále Copa del Rey podlehl Bílý balet na domácí půdě Leganésu 1:2 a navzdory výhře (1:0) z prvního utkání se se soutěží loučí.

Hosté se dostali do vedení zhruba po půl hodině utkání, kdy defenziva Realu předvedla obrovské zaváhání. To pak potrestal nádhernou střelou do šibenice z cca 20 metrů Javier Eraso.

Po poločasové pauze vrátil trochu klidu na kopačky domácích Karim Benzema, jenž bravurně zakončil pohlednou akci po pravém křídle.

Jenže poslední slovo měli outsideři z Leganésu. V 55. minutě se po rohovém kopu prosadil důrazný Gabriel a poslal hostující celek do vedení zaručující postup. Ten nakonec hosté senzačně udrželi.

Realu nepomohl ani závěrečný tlak a po porážce 1:2 se tak s pohárem loučí.

Pro svěřence Zinedina Zidana se jedná už o třetí porážku z posledních 8 utkání a kvůli propastné ztrátě v lize je už reálná nejspíš pouze další obhajoba Ligy mistrů.

Ve Španělsku se tak začíná spekulovat o tom, že Zidanovy dny na lavičce se začínají krátit. Podle některých odhadů po sezóně bude muset kormidlo opustit. Podle jiných by naopak právě třetí triumf v Lize mistrů v řadě mohl jeho pozici zachránit.

Zinedine Zidane. Foto: Getty Images

Ve čtvrtek můžete na O2 TV Fotbal sledovat utkání Francouzského poháru!

[blog_program_info id=“19667333″]

Foto: gettyimages.com (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru