Tenisový mušketýr křičel na diváka! Jak Tsongu vyprovokoval fanoušek Kyrgiose?

Jo-Wilfried Tsonga na Australian Open skončil ve 3. kole na raketě domácí hvězdy Nicka Kyrgiose, když nezvládl tři zkrácené hry a prohrál 1:3 na sety. Pohledný zápas měl však jednu kaňku. Na začátku čtvrtého setu se jindy francouzský kliďas pořádně rozohnil na jednoho z fanoušků, který byl na straně Australana.

Francouz při jedné změně stran jako smyslů zbavený křičel na umpirového rozhodčího, který se ho pokoušel uklidnit. Tsonga rozzlobeně ukázal na tribunu směrem k drzému divákovi a vztekle křičel v rodném jazyce: „Přiveď ho sem, abych mu mohl nakopat p.del.“

Muž na umpiru se zoufalého Tsongu pokoušel zastavit: „Jo, z toho nebude nic dobrého. Musíš přestat, musíš přestat. Z toho není nic dobrého,“ nabádal rozhodčí tenistu.

Dvaatřicetiletý rodák z Le Mans se zklidnil se až poté, co ho rozhodčí napomenul za nesportovní chování:

[fve]https://youtu.be/eH4Nz87ZHj8[/fve]

Tsonga na tiskové konferenci přiznal, že ho skutečně vytočil jeden z fanoušků. „Ano, byl jsem opravdu naštvaný. Když jsem čelil v tie-breaku setbolu, tak mezi prvním a druhým servisem, kdy jsem chtěl vhodit míček do hry, na mě chlapík křičel a opakoval, že jsem pod tlakem. Já jsem sadu ztratil a neudržel jsem nervy na uzdě,“ řekl po vyřazení z úvodního grandslamu sezony.

Přímé přenosy z Australian Open můžete sledovat prostřednictvím O2 TV na Eurosportu 1 a Eurosportu 2:

[blog_program_info id=“19589682″]

Foto: reprovideo  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru