Mourinho dává jednáním o Ronaldovi zelenou! Co si o spekulacích myslí Zidane?

Loňské léto začalo obhajobou Realu Madrid v Lize mistrů a Cristiano Ronaldo si užíval sladké chvíle. Následoval ale soud, který řešil jeho údajné daňové úniky ve výši 14,7 milionu eur (384 milionu korun), a nálada se začala prudce zhoršovat.

Právě před tribunálem měl rozladěný Ronaldo pronést větu, která tvrdě zasáhla příznivce Bílého baletu: „V Anglii jsem nikdy neměl takové problémy. Proto bych se tam rád vrátil.“

Čas mezitím pokročil a španělská i portugalská média informují o tom, že šéf Bílého baletu Florentino Pérez je ochoten jednat o odchodu Ronalda, kterému se v letošní sezoně na hřišti příliš nedaří, o čemž svědčí pouhé 4 ligové trefy.

„Ronaldo chce opustit Real a zdá se, že ani vedení mu v tom nebude bránit,“ má jasno španělský novinář Guillem Balagué.

Mourinho dává jednáním zelenou

Do kterého anglického klubu by Ronaldo mohl po 9 letech v Realu zamířit? Nemusíte dlouho přemýšlet nad tím, že největší smysl by dával návrat na Old Trafford.

Manažer José Mourinho již údajně dal zelenou dlouhým jednáním a Ronaldo má být podle zpráv španělského deníku AS pro Manchester United aktuálně první volbou.

Fanoušci Rudých ďáblů tak mohou napjatě očekávat, jestli se následující léto tento veliký transfer skutečně odehraje.

Ve hře o Ronalda pochopitelně mohou být i další zájemci v čele s Paris Saint-Germain nebo bohatými kluby z Číny.

Zidane si odchod neumí představit

Lodivod Realu Zinedine Zidane ale tento týden novinářům řekl, že si neumí představit variantu, že by Ronaldo z klubu odešel.

„Jsme si vědomi toho, co o nás lidé říkají a co píšou novináři. Mě samotného ale zajímá jenom to, co předvedeme na trávníku. Neumím si představit, že Cristiano bude hrát někdy někde jinde,“ řekl se podle deníku AS kouč Zidane.

https://twitter.com/FromTStands/status/954048646932287489

[blog_poll_start][poll id=“833″][blog_poll_end]

Foto: gettyimages.com (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru