Zázrak v NFL! Minnesota dokonalou akcí v poslední vteřině postoupila do finále konference

Zápas o postup do konferenčního finále ligy amerického fotbalu NFL mezi Minnesotou Vikings a New Orleans Saints mělo závěr jako z thrilleru!

Celé utkání si můžete pustit v O2 TV:

[blog_program_info id=“19537194″]

Přitom v poločase vedli Vikingové 17:0 a na žádné obrovské drama to nevypadalo.

Ovšem ve druhém poločase se karta obrátila. Saints jako pokropení živou vodou mohutně dotahovali a 3 minuty před koncem se New Orleans dokonce dostalo do vedení o jeden bod. Oba týmy pak ještě stihly skórovat field goaly a stav byl 23:24 z pohledu domácích.

S těmi už to vypadalo téměř beznadějně. Do konce zbývalo deset vteřin, když quarterback Case Keenum stále na vlastní polovině vymyslel zázračnou poslední akci. Přihrávkou si vybral Stefona Diggse, při jehož bránění udělal obrovskou chybu Marcus Williams a 61 yardový touchdown, který duel přesně s vypršením hrací doby rozhodl, byl na světě!

„Nemám slov, opravdu ne. Jen jsem to zkusil hodit a nevěřil jsem, že se Diggs udrží na nohách. Nemůžu uvěřit, že to chytil. Je to úžasné,“ říkal v rozhovoru těsně po zápase nadšený Keenum po zápase.

Minnesota tak postoupila do finále konference a stále živí sen stát se prvním týmem historie, který si zahraje Super Bowl na vlastním stadionu. K naplnění tohoto přání chybí jediné. Vyhrát ve Philadelphii nad místními Eagles.

Přímé přenosy z NFL můžete v O2 TV sledovat pravidelně:

[blog_program_info id=“19537193″]

Přečtěte si také:

Touchdown z jiného vesmíru! „Létající“ Booker si úžasně vychutnal soupeře

Foto: reprovideo (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru