Čech nezvládl vyběhnutí, Arsenal selhal s Bournemouthem! Internet se směje Wengerovi

Arsenal se přitom dostal proti outsiderovi ze spodku tabulky v 52. minutě nedělního zápasu do vedení. Héctor Bellerín se krásně uvolnil za obranou a se štěstím prostřelil gólmana domácích.

Jenže už v už o chvíli později Bournemouth po famózní křídelní akci vyrovnal. Čisté svědomí neměl při inkasované brance gólman Arsenalu Petr Čech. Ten sice v 70. minutě na přízemní centr vyběhl, v souboji byl ale pozdě a forvard Callum Wilson tak bez potíží skóroval.

Zhruba čtvrt hodiny před koncem pak Čecha dělovkou propálil domácí mladík Jordon Ibe. Hosté už se na vyrovnání nezmohli.

Zápasy Arsenalu můžete sledovat na O2 TV Fotbal v rámci vysílání Arsenal TV.

[blog_program_info id=“19582341″]

Arsenal je tak po 23 kolech až na šestém místě tabulky, tedy v současné chvíli mimo pohárové pozice, se ztrátou 5 bodů na městského rivala Tottenham. Na první Manchester City ztrácí Gunners propastných 23 bodů.

V sestavě Kanonýrů se proti Bournemouthu neobjevil hvězdný Alexis Sánchez, jenž by měl brzy přestoupit k některému z rivalů. Zájem v posledních dnech projevily Manchester City, Manchester United i Liverpool.

I proto je znovu pod čím dál větším tlakem manažer Arséne Wenger. Zatímco příznivci Gunners už jsou ve většině spíše apatičtí, „zbytek světa“ se posmívá.

Podívejte se na zábavné dílko, které shrnuje Wengerovu kariéru u Arsenalu:

Sestřih zápasu:

 

Foto: reprovideo (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru