Euroliga na O2 TV Sport: Fenerbahce vyhrálo i bez Veselého ve Valencii. V pátek sledujte další dva zápasy

Valencia – Fenerbahce 67:80

[blog_program_info id=“19500818″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Španělský klub na přelomu roku rázně ukončil desetizápasovou šňůru bez vítězství. Po šokujícím vítězství nad Panathinaikosem porazil i Malagu a dostal se z nejhoršího. Přestože jeho soupiska je nadále kvůli zraněním pořádně prořídlá, chtěli Španělé na vítězné vlně pokračovat i proti Fenerbahce.

To se jim ale nepodařilo. Turecký klub ovládl třetí vzájemný zápas v řadě, tentokrát 80:67.

 

Fenerbahce přitom vedle českého reprezentanta Jana Veselého postrádal také autora „smeče smrti“ Jamese Nunnallyho. Děsivý kousek amerického basketbalisty ve vítězném zápase proti Baskonii se sice obešel bez vážnějšího zranění, zlomenina ruky ho ale nepustí do hry minimálně ještě měsíc.

[fve]https://youtu.be/XqtAGzWencI[/fve]

Chimki Moskva – Real Madrid (pátek, 18.00)

[blog_program_info id=“19510820″]

Oplatí hvězdný Real Madrid ruskému soupeři porážku z prvního zápasu v sezoně? Zastavit bude muset Alexeje Šveda se střeleckým průměrem téměř 22 bodů na zápas. Real zase patří k týmům, které skórují nejvíc v celé Eurolize (85,1 bodu na zápas).

V současnosti drží Madrid pětizápasovou šňůru vítězství, Chimki zase povzbudila po dvou nezdarech výhra na hřišti Bambergu. Duel slibuje zatraceně zajímavou podívanou.

Baskonia – Olympiakos Pireus (pátek, 20.30)

[blog_program_info id=“19510822″]

Baskonia po dvou porážkách za sebou s bilancí 7-9 momentálně vypadla z nejlepší osmičky, ale doma proti druhému Olympiakosu bude jistě řádně nažhavená. Soupeři má co vracet. Na úvod sezóny prohrála v Řecku 75:64. Klíčovou postavou duelu byl 17bodový Georgios Printezis, který by se měl v pátek vrátit do sestavy.

Baskonia patří k často skórujícím týmům (3. nejvyšší počet bodů v soutěži), naopak Olympiakos povolil dosavadním soupeřům vůbec nejméně bodů ze všech. Která složka hry bude kralovat v pátek?

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: gettyimages.com (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru