Alexis Sánchez do City jako hotová věc? De Bruyne prozradil možná víc, než chtěl!

Být fanouškem Arsenalu je v poslední době spíš za trest. Když se Gunners podívají na výsledky svého týmu, dostanou se do stavu, jako by před nimi někdo krájel cibuli.

A co víc?! Nyní by příznivci londýnského klubu ještě měli přijít o svého oblíbence. Na Alexise Sáncheze si totiž brousí zuby Manchester City.

Suverén letošní sezony Premier League, který je stále neporažený a vévodí tabulce o 15 bodů, má zisk ligového titulu takřka na dosah ruky. Stále však bojuje na více frontách. Kromě 2 domácích pohárů je to také Liga mistrů, jejíž vítězství by mohlo korunovat sezonu snů.

Pepu Guardiolovi se však v poslední den loňského roku zranil osvědčený střelec Gabriel Jesus a španělský mág tak okamžitě obnovil svůj zájem o Sáncheze. O toho stál již v letním přestupovém období. S Arsenalem byl již dokonce dohodnutý na částce 60 milionů liber (1,8 miliardy korun), londýnský klub však nestihl rychle najít náhradu a z přestupu tak sešlo.

Nyní by však vše mělo klapnout! Spekulace navíc rozvířilo manchesterské eso Kevin De Bruyne, který se v pozápasovém rozhovoru po vítězství nad Bristolem pořádně rozpovídal.

„Alexis je skvělý hráč. Až přijde, určitě to týmu pomůže,“ rozvášnil fanoušky slůvkem „až“.

Své (nejspíše) přeřeknutí se ale rychle snažil zapovídat.

„Uvidíme, co se v tomto přestupovém období stane. My se o to stejně nemáme co starat. Pokud přijde nějaký dobrý hráč, bude to super. Pokud ne, budeme hrát s tím, co máme. Celou sezonu se nám daří skvěle. Všichni odvádí skvělou práci,“ nezapomněl pochválit svůj tým.

Fanoušci jsou z této informace jak u vytržení.

De Bruyne: „Až přijde Alexis, týmu to určitě prospěje.“ Až?!

Řekl „AŽ“. Přeřeknutí?

https://twitter.com/City_Watch/status/951061706545025026

Ještě více namlsal fandy reportér SkySport Gianluca Di Marzio. Podle něj je Manchester CityAlexisem již dohodnutý.

City prý nabídlo Alexisovi podpisový bonus 30 milionů liber (900 milionů korun) a plat 250 000 liber (7 a půl milionu korun) týdně, v případě, že přijde v létě zadarmo. Pokud přestoupí již nyní, Arsenal dostane 20 milionů a Alexis pouze 15.

Alexis má vlastně 2 možnosti:

Přestoupit tento měsíc a dostat bonus 15 milionů liber, zatímco City zaplatí 20 Arsenalu, nebo počkat do léta a dostat 30 milionů. Alexis tedy v podstatě může dostat titul z Premier League za 15 milionů liber.

https://twitter.com/UNILADFooty/status/951001916732928000

Arsenal už se začíná ohlížet po možné náhradě. Jako nejžhavější kandidát se v tomto případě jeví Thomas Lemar z Monaka.

Obnoví Guardiola svou spolupráci s Alexisem Sánchezem z barcelonských let?

Středeční zápas Arsenalu v Carabao Cupu můžete sledovat živě prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“19496355″]

Foto: gettyimages.com (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru