Novinka na Australian Open! Rozhodčí se můžou těšit na luxusní vychytávku

První grandslamový podnik letošní sezony Australian Open je za dveřmi a rozhodčí se mají na co těšit. Organizátoři pro ně totiž připravili automatickou židli, která je dostane do potřebné výšky. Židle budou plně automatizované a sudí ji budou ovládat pouze pomocí tlačítka.

Australian Open. Foto: GETTY IMAGES

„Snažíme se prozkoumat všechny oblasti hry, abychom zjistili, jak můžeme zkvalitnit služby našim hráčům, rozhodčím i fanouškům,“ uvedl na oficiálních stránkách Australian Open provozní ředitel turnaje Tom Larner.

„Nová automatická židle není praktická jen pro rozhodčí, ale bude to skvělá zábava i pro fanoušky. Jsem si jistý, že když vejde rozhodčí na kurt, budou se těšit na okamžik, až zmáčkne tlačítko, aby se zvedl k nebesům,“ dodal.

Podívejte se, jak bude fungovat. Testováno Samem Grothem:

[fve]https://youtu.be/hjqIlSXm8jE[/fve]

Tato novinka bude k vidění na třech největších kurtech – v Rod Laver Areně, v Hisense Areně a Margaret Court Areně, ale na nové vybavení se můžou těšit i další kurty. Tím pádem bude takto zmodernizováno všech 22 kurtů v Melbourne Parku.

Na O2 TV Tenis a O2 TV Sport můžete tento týden sledovat turnajové generálky ze Sydney a z Hobartu:

[blog_program_info id=“19500895″]

Petra Kvitová odehraje svůj zápas 2. kola na turnaji v Sydney proti Italce Camile Giorgi. Souboj o postup do čtvrtfinále…

Zveřejnil(a) O2 TV Sport dne 9. leden 2018

Foto: gettyimages.com, reprovideo (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru