WTA Sydney: Rychlý postup Kvitové, vítězná dřina Strýcové! Šafářová zahodila mečboly a padla

Premiérový zápas Petry Kvitové v nové tenisové sezoně byl rychlou záležitostí. Soupeřka české hráčky, zkušená Chorvatka Mirjana Lucic-Baroni, od začátku nebyla ve své kůži a po prohraném úvodním setu v poměru 1:6 utkání vzdala:

O čtvrtfinále se šampionka turnaje v Sydney z roku 2015 utká s Italkou Camilou Giorgi (utkání se bude hrát v rámci středečního programu).

[blog_program_info id=“19500772″]

Strýcová vydřela postup v úmorné bitvě

Daleko víc musela pro postup udělat Barbora Strýcová. Její souboj s Ruskou Darjou Kasatkinou se natáhl na tři sety a dvě a půl hodiny boje.

Česká tenistka zvítězila 7:5, 1:6 a 6:4, přestože v závěrečné sadě prohrávala 0:3. Strýcová zvládla perfektně závěrečné dva míče zápasu, které uhrála na síti:

Ve 2. kole na Strýcovou čeká další Ruska Makarova (utkání je na programu v úterý cca ve 4:00 středoevropského času).

[blog_program_info id=“19500782″]

Šafářová prohrála z mečbolů

Blízko vítězství nad bývalou světovou jedničkou byla Lucie Šafářová. Úvodní sadu zápasu nad Němkou Angelique Kerber získala ve zkrácené hře a do tie-breaku dospěla i sada druhá.

Šafářová měla po dvou dvojchybách Kerber dva mečboly, jenže ani jeden proměnit nedokázala a zápas nakonec prohrála 7:6, 6:7, 2:6.

[blog_program_info id=“19500771″]

V Hobartu postoupila Vondroušová, ve hře je Siniaková

Na turnaji WTA v Hobartu zvítězila Markéta Vondroušová nad Ruskou Vikhlyantsevou 6:4, 6:3. Ve 2. kole se osmnáctiletá Češka utká s Chorvatkou Vekic (utkání je na programu v úterý cca v 6:00 středoevropského času).

[blog_program_info id=“19500884″]

Na turnaji v Tasmánii startuje i finalistka z Šen-čenu Kateřina Siniaková, kterou v 1. kole čeká Alison Riske z USA (utkání je na programu v úterý ve 2:00 středoevropského času).

[blog_program_info id=“19500882″]

S turnajem se už rozloučila Kristýna Plíšková, která dobře rozehraný zápas proti Belgičance Flipkens prohrála 7:5, 5:7 a 3:6.

Zápas Barbory Strýcové v Sydney i bitvy Markéty Vondroušové a Kateřiny Siniakové v Hobartu můžete sledovat v rámci…

Zveřejnil(a) O2 TV Sport dne 8. leden 2018

Foto: gettyimages.com (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru