Nejbohatší fotbalista světa? Ani Ronaldo, ani Messi. Je to mladík z Leicesteru!

Fotbalisté sice vydělávají astronomické částky a ještě větší peníze se jim mnohdy hrnou z reklamy, ani to ale takovým hvězdám jako jsou Cristiano Ronaldo nebo Lionel Messi nestačí k tomu, aby se mohly pyšnit titulem „nejbohatšího fotbalisty na světě“.

Je jim totiž někdo úplný jiný. Teprve 19letý teenager Faiq Bolkiah nastupující za rezervu Leicesteru City!

Jak už jste asi pochopili, důvodem jeho bohatství nejsou peníze vydělané na hřišti, ale to, že je synovcem Hassanala Bolkiaha – pohádkově bohatého brunejského sultána.

The babies ??

Příspěvek sdílený Faiq Jefri Bolkiah (فائق) (@fjbolkiah),

Talentovaný křídelník už v Anglii prošel mnoho klubů, začínal v AFC Newbury, poté působil v akademii Southamptonu, byl na testech v Arsenalu a dostal dokonce dvouletou smlouvu od Chelsea. Už po roce se ale přesunul k Liškám do Leicesteru, kde působí nyní.

Na debut v Premier League sice Bolkiah ještě čeká, zato v reprezentaci už válí. Za Brunej nastoupil k 9 utkáním a dokonce už si připsal premiérový gól.

A jeho bohatství? Podle webu Sportbible.com se odhaduje na těžko představitelných 20 miliard dolarů! Za vše mluví fakt, že si jeho otec Jefri před lety k padesátinám přizval na soukromou oslavu jako hudební doprovod Michaela Jacksona

Happy birthday dad. Lots of love ❤️

Příspěvek sdílený Faiq Jefri Bolkiah (فائق) (@fjbolkiah),

Foto: Twitter  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru