Bláznivá bitka v NHL! Jak Kadri připravil Thorntona o vousy?

Zápas Toronta se San Jose přinesl pro diváky parádní podívanou. Vše odstartovala show Joea ThorntonaNazemem Kadrim.

Hvězdná dvojka se proti sobě postavila v úvodním vhazování. Klasické pošťuchování hokejkami se však v tomto případě trochu zvrhlo.

Po výměně pár ne úplně gentlemanských slov dvojici ruply nervy, hráči shodili rukavice a šli na věc!

A na tento souboj nejspíše ani jeden z nich hodně dlouho nezapomene. Po úvodním kroužení se Thornton vydal do útoku, chytil se Kadriho za rameno a už to jelo. Dvojice však z ničeho nich ztratila rovnováhu a řítila se k zemi. A v tu chvíli naplno projevila nevýhoda Thorntonovy vizáže.

Známý tvrďak si totiž stejně jako spoluhráč Brent Burns pěstuje poctivý vous, který se stal jeho poznávací značkou. Plnovous tak možná tvoří jeho neodmyslitelnou image, v bitce však tak praktický není.

Jak se torontská hvězda valila k zemi, zachytila se právě vousu zářícím mnoha barvami. A část z nich ji dokonce zůstala v ruce Kadriho!

Thornton na sobě sice nedal nic znát, příjemné to však rozhodně být nemohlo. Lízat rány si tak mohl celých 5 minut na trestné lavici a načerpat tak síly na důležité vítězství.

[fve]https://youtu.be/y8hLLjfR-4Q[/fve]

„Když jsme skončili, měl jsem toho kus v ruce. Vůbec nevím, jak k tomu došlo. Jsem hokejista, ne holič. Nechtěl jsem ho takhle chytit. Je to velký chlap, nedokázal jsem ho chytit přes rameno. Myslel jsem, že ho držím za dres, ale upadl jsem s hrstí jeho vousů,“ kál se viník v pozápasovém rozhovoru.

Přímé přenosy z NHL můžete pravidelně sledovat prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“19449857″]

[blog_program_info id=“19449897″]

Foto: reprovideo (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru