Plíšková prozradila, na co se zaměří v roce 2018. Koho uvidíte ve středu na O2 TV Tenis?

Tři turnaje WTA vysílají v tomto týdnu stanice O2 TV Sport a O2 TV Tenis. Ve středu bude v akci hned pětice českých tenistek.

Na kurtech se představí KarolínaiKristýna Plíškovy, Barbora Strýcová, Kateřina Siniaková nebo Barbora Krejčíková.

Auckland

Hned prvním zápasem středečního programu na Novém Zélandu bude osmifinálové vystoupení Barbory Strýcové, která narazí na Johannu Larsson ze Švédska. Utkání začne půl hodiny po půlnoci středoevropského času.

[blog_program_info id=“19425116″]

Do hry zasáhne také nasazená turnajová jednička a vítězka Turnaje mistryň Caroline Wozniacki, kterou čeká Petra Martič, přemožitelka Češky Markéty Vondroušové z prvního kola. O návrat mezi elitu se bude snažit Polka Agnieszka Radwaňská, která nyní v žebříčku figuruje až na 28. místě.

Kompletní program všech vysílaných zápasů najdete každý den na Facebooku O2 TV Sport.

Šen-čen

Kateřina Siniaková obhajuje v Číně loňský titul. V osmifinále ji zhruba od 7 hodin čeká třiadvacetiletá domácí tenistka Yafan Wang, která startuje na divokou kartu.

[blog_program_info id=“19425120″]

Už v dopoledních hodinách, přibližně od 11 hodin pak ke svému utkání nastoupí Kristýna Plíšková, která bude chtít navázat na vítězství na velké vítězství nad Jelenou Ostapenko. V souboji o čtvrtfinále ji čeká Rumunka Ana Bogdan.

[blog_program_info id=“19425121″]

Siniaková se kromě dvouhry představí také ve čtyřhře s krajankou Barborou Krejčíkovou. Do semifinále se české tenistky budou chtít prokousat přes čínský pár Jing-Jing Lu a Qiang Wang.

Brisbane

Očekávaný první zápas v sezóně 2018 čeká Karolínu Plíškovou. Ta v Brisbane obhajuje titul, který loni nastartoval její cestu až pozici světové jedničky.

„Je hezké začínat znovu v Brisbane. Zvlášť když jsem tady loni vyhrála. Mám na toto místo hezké vzpomínky i z předchozích let. Na druhou stranu je těžké obhajovat vítězství hned na prvním turnaji v roce,“ řekla Plíšková v rozhovoru pro WTA.

V Brisbane byla Plíšková nasazena až do druhého kola, kde ji čeká talentovaná osmnáctiletá Američanka CiCi Bellis. Na přípravu tak mělo o něco víc času než obvykle.

Karolína Plíšková, Brisbane 2017. Foto: Getty Images

„Pár dní už jsem tady v Brisbane, trénovala jsem a užívala si krásného počasí, které tady je. Věřím, že jsem připravená.“

A jaké cíle si dává do sezóny 2018?

„Hlavním cílem zůstává být konzistentní po celý rok. Někdy totiž prohrajete v prvním kole, pak ale ovládnete celý turnaj. Letos to pro mě bude také o titulech, protože mi z velkých akcí a grandslamů chybí. Na to bych se chtěla soustředit. Uvidím, jak mi to půjde,“ dodala.

Duel Karolíny Plíškové nezačne dříve než v 11.30 SEČ a v přímém přenosu ho uvidíte na O2 TV Tenis!

[blog_program_info id=“19425121″]

Přečtěte si také:

Parádní jízda! Češky slaví postupy! Jak Kristýna Plíšková vyřídila vítězku Roland Garros?

Silvestr podle hvězd: Kvitová v posteli, Jágr musel šlapat schody, Čech potěšil fanouška

Foto: reprovideo (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru