Program O2 TV Tenis na úterý: Hrát bude Strýcová, Plíšková i Sharapova. Kdy je můžete sledovat?

Kristýna Plíšková, Barbora Strýcová, ale i světové hvězdy jako jsou Caroline Wozniacki či Maria Sharapova. To vše vás čeká v úterý na O2 TV Tenis. Těšit se můžete na špičkový tenis hned ze tří turnajů WTA.

Auckland

Tahákem pro české fanoušky bude utkání Barbory Strýcové proti Italce Saře Errani – bývalá světová pětka získala v Aucklandu divokou kartou a lze očekávat vyrovnaný duel. Z posledních 5 zápasů třikrát triumfovala Italka, nicméně poslední dvě utkání zvládla česká hráčka. Strýcová je po pondělním vyřazení Markéty Vondroušové jedinou Českou v turnaji, naváže na loňské výkony?

Duel by měl začít okolo 2.30.

[blog_program_info id=“19415517″]

Ráno pak přijdou na řadu i utkání tenisových hvězd Agnieszky Radwańské a Caroline Wozniacki.

Kompletní program vysílání najdete každý den na Facebooku O2 TV Sport:

Brisbane

Tenisový den v australském Brisbane započne favorizovaná Španělka Garbine Muguruza proti Srbce Aleksandře Krunič. Zhruba kolem šesté ráno se pak představí se svou novou deblovou parťačkou Chan Yung-Jan také Andrea Sestini Hlaváčková. Nasazené jedničky čeká nizozemsko-ruské duo Michaella Krajicek a Alla Kudryavtseva.

[blog_program_info id=“19415490″]

Šen-čen

V čínském Šen-čenu bude chtít na postup Kateřiny Siniakové navázat také další Češka Kristýna Plíšková. V cestě jí však bude stát světová sedmička a turnajová dvojka Jelena Ostapenko. S tou má Plíšková nerozhodnou bilanci 1:1, naposledy ji ale loni v Praze porazila 6:4 a 6:2.

Ostře sledovaný bude také duel mezi „nenáviděnou“ Mariou Sharapovou a Američankou Alison Riske. V prvním kole byla Sharapova bezkonkurenční a své soupeřce Buzarnescu povolila pouhé 3 gamy!

Siniaková by se měla představit okolo šesté hodiny ráno ve čtyřhře po boku Marie Bouzkové proti Černohorce Kovinič s Rodinou z Ruska.

[blog_program_info id=“19415518″]

Přečtěte si také:

Silvestr podle hvězd: Kvitová v posteli, Jágr musel šlapat schody, Čech potěšil fanouška

Siniaková v Šen-čenu „pekla“ knedlíky a na obhajobu nemyslí. Sezóna WTA na O2 TV Tenis startuje už v noci!

Tenisoví fanoušci žasnou! Kráska Kilnarová ukázala nejodvážnější fotky v plavkách

Foto: (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru