Trpišovský navnadil fanoušky! Jak má na jaře vypadat hra Slavie?

Vedení mistrovské Slavie sáhlo k razantnímu kroku – v úterý propustilo trenéra Jaroslava Šilhavého na jehož pozici v pátek oficiálně zasedl Jindřich Trpišovský.

Tento tah rozdělil příznivce klubu z Edenu na dva tábory. Jedni změnu přivítali, jelikož Slavia ztrácí v tabulce HET ligy na vedoucí Plzeň propastných 14 bodů a navíc vypadla i z Evropské ligy. Jiní příznivci stáli za Šilhavým, který v minulé sezoně přivedl tým k titulu a v ligové soutěži vytvořil rekord v neporazitelnosti (36 zápasů v řadě).

První slova nového lodivoda Slavie ale může oba tábory znovu spojit – trenér Trpišovský totiž sklidil za sympatický rozhovor chválu ze všech stran.

„Mám jediný cíl – co nejrychleji si zvyknout na Slavii, stát se její součástí a denně pracovat pro to, abychom byli úspěšní. Cítím vždy obrovský závazek k lidem, kteří přijdou na stadion – ti jsou nejdůležitější. Pro mě je nejdůležitější to, abychom odváděli dobrou práci a aby na nás byli fanoušci hrdí,“ stanovil Trpišovský své cíle.

„Máme velkou zodpovědnost vůči lidem, kteří sem budou chodit a my jim musíme nabídnout maximum,“ doplnil.

Fanoušky navíc navnadil na atraktivní herní styl: „Hrát co nejvíc ofenzivně a co nejvíc dopředu. Cíl pro nás bude posunout těžiště hry co nejvíc k soupeřově bráně a od 1. do 90. minuty útočit,“ nastínil Trpišovský.

Na celý rozhovor nového kouče Slavie se můžete podívat v následujícím videu:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/TRP-768×376.jpg“][/blog_embed_video]

Foto: reprovideo  (mm)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru