Pohádka z Bristolu: Výhru nad Manchesterem slavili fans na trávníku, trenér roztočil podavače!

Carabao Cup je jedna z mála příležitostí, kdy se i celky z nižších anglických soutěží mohou poměřit s národními giganty a uzmout si trochu slávy i pro sebe. Druholigovému Bristolu City se to letos daří opravdu parádně.

Aktuálně třetí tým Championship při cestě do čtvrtfinále Anglického ligového poháru vyřadil již několik týmů z nejvyšší soutěže. Nejdříve si Bristol vyšlápl na Watford, následně i na Stoke. Když v osmifinále vyprovodil Crystal Palace, začalo se schylovat k senzaci. A ta opravdu přišla. Bristol potupil slavný Manchester United, obhájce trofeje!

[blog_program_info id=“19290671″]

Bristol přivítal slavného soupeře na svém stadionu a fanoušci se měli na co těšit. Pogba, Ibrahimovič, Martial, Rashford…ti všichni byli v základní sestavě. A ani to na postup nestačilo!

Outsider se dostal do vedení, když překrásnou ranou na zadní tyč nedal Sergiu Romerovi šanci Joe Bryan. Vedení však domácím vydrželo jen chvilku, když se svým prvním gólem po návratu ze zranění prosadil díky přímému kopu Zlatan.

Výsledek 1:1 platil až do nastaveného času druhé půle, když se domácí odhodlali ještě naposledy zahrozit. Centr do vápna si výtečně zpracoval Korey Smith a zkušenou střelou o zem prostřelil pod nohama Argentince v brance United.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/bri-768×362.jpg“]

[/blog_embed_video]

Na stadionu se okamžitě protrhla stavidla radosti a začala nekončící euforie.

Stranou se nedržel ani realizační tým Bristolu. Především manažer Lee Johnson si pro diváky připravil naprosto kouzelný moment. Po Smithově gólu se totiž nadšeně rozběhl po lajně, kde narazil na malého podavače balonů a v nekončícím objetí s ním oslavil historický úspěch:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/bris-768×380.jpg“]

[/blog_embed_video]

Euforie vrcholila tím, že se tisíce fanoušků rozhodly nezůstat jen na tribuně a vtrhly slavit na trávník. Dokonalá podívaná!

https://twitter.com/tom_kohlmann/status/943602560174260225

https://twitter.com/ForzaRevolution/status/943608247809990656

V semifinále čeká Bristol další těžká váha. Své síly totiž tentokrát změří s dalším týmem z Manchesteru, se City. Vyšlápne si i na letošního suveréna?

[blog_program_info id=“19290671″]

Foto: reprovideo  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru