Nevhodná oslava! Za jaké gesto dostal Morata karetní trest?

Chelsea ve středu večer přivítala na svém stadionu Bournemouth, aby si to s ním rozdala o místo v semifinále Carabao Cupu. A zápas stál opravdu za to!

[blog_program_info id=“19290711″]

Úřadující mistr Premier League se dostal do vedení, když Fabregasovu krásnou přihrávku před prázdnou branku zužitkoval Willian. V 90. minutě ale parádní střelou zpoza vápna rozburácel fanoušky Cherries Dan Gosling.

Bournemouth se tak již viděl v prodloužení, kde chtěl Chelsea pokořit úplně. To by však na hřišti nesměl být Álvaro Morata.

V samém závěru druhé půle se zrodila krásná akce Chelsea hned z rozehrávky, když se nakopnutý míč dostal až k Edenu Hazardovi, jenž efektní patičkou našel Moratu, který prostřelil Artura Boruce a poslal Blues do semifinále Anglického ligového poháru proti Arsenalu.

Naprostá euforie, která nastala na celém stadionu, se samozřejmě nevyhnula ani samotnému střelci. A ten také vyčaroval parádní oslavu:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/mora-768×404.jpg“]

[/blog_embed_video]

Ihned po gólu upaloval do branky pro balon, který si strčil pod dres a oslavil tak úžasnou zprávu o tom, že s manželkou očekávají narození potomka.

Kouzelné, řekla si většina fanoušků. Ne však rozhodčí Lee Mason. Ten bývalého hráče Realu Madrid odměnil za nevinnou oslavičku žlutou kartou.

[blog_program_info id=“19290711″]

A jelikož to pro Moratu byla již pátá, bude si muset jeden zápas posedět. Prošvihne tak sobotní souboj s Evertonem, ve kterém bude Chelsea znatelně chybět. Trenér Conte ho chtěl postavit do základní sestavy.

„Podle Conteho měl Morata hrát v základní sestavě proti Evertonu. Na předzápasovém tréninku tak bude muset vymyslet nový plán.“

Fanoušky trest naprosto pobouřil!

„Morata kvůli páté žluté kartě v sezoně nebude hrát proti Evertonu. Potrestán byl za to, že si na oslavu očekávaného potomka strčil míč pod dres.“

„Morata dostal žlutou za to, že slavil těhotenství své partnerky. Angličtí rozhodčí mě nikdy nepřestanou udivovat.“

https://twitter.com/HazardChaos/status/943599359702290434

Přečtěte si taky:

Pohádka z Bristolu: Výhru nad Manchesterem slavili fans na trávníku, trenér roztočil podavače!

Mbappé a Cavani uchvátili fanoušky! TENHLE gól PSG byl jak z pohádky

Schick se blýskl za AS Řím! Jak vybojoval penaltu a vstřelil svůj první gól?

Foto: gettyimages.com  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru