Šílené historky z olympiády! Kovalčuk brání Rusy a práskl „zvěrstva“ na Rakušany!

Ruští olympionici se na nadcházejících zimních hrách v Pchjongčchangu nepředstaví pod vlastní vlajkou, což je trest za systematický doping a manipulaci se vzorky z poslední olympiády v Soči. Soutěžit tak budou pod vlajkou „neutrální“.

Vedle individuálních závodů mohou startovat „čistí“ ruští sportovci i kolektivně, což se týká i ruského hokejového týmu, jednoho z favoritů na medaile.

Soutěžit v dresech bez státních symbolů a nápisu „Rossija“ se však nepozdává jedné z největších hokejových hvězd Iljovi Kovalčukovi, jenž nyní přišel s hodně kontroverzní obhajobou.

Ilja Kovalčuk. Foto: Getty Images

„Jak můžou potrestat Rusko, když takové Rakousko je na tom možná ještě hůř?“

„Thomas Vanek byl na poslední olympiádě v kokainovém opojení. My sice pořád pijeme, ale koho to zajímá? To dělá každý,“ řekla bývalá hvězda Atlanty podle sportky.zoznam.sk.

„Půlka rakouského týmu strávila noc ve vězení, ráno si v klidu šli soutěžit do svých disciplín. V noci prý ukradli tašky a bundy italskému bobovému družstvu. Vymočili se do sněhu a dali to do džbánu na vodu čínskému curlingovému týmu,“ pokračoval forvard SKA Petrohrad v dalším výčtu šokujících obvinění.

Proč se Kovalčuk naváží právě do rakouského mužstva? Odpověď je nejspíš snadná. Právě Rakušané by totiž sbornou v případě její neúčasti na olympiádě nahradili…

Přečtěte si také:

Nevídaná bitka! Hokejisté se servali v přestávce během televizního rozhovoru!

Karlsson pálí, a je to kluk! Manželka hvězdy NHL vymyslela originální oznámení!

Šťastné a veselé od českých hokejistů! Reprezentanti vykouzlili vánoční video ve skvělých kostýmech!

 

Foto:  gettyimages.com (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru