Italský pohár na O2 TV Fotbal: Překvapí Barák s Janktem i Neapol? Schicka čeká Turín

Neapol – Udine (úterý, 20.55)

[blog_program_info id=“19293861″]

Udine po výměně trenéra chytilo fantastickou formu. Pod Massimem Oddem vyhrály „Zebry“ třikrát za sebou a k tomu lze ještě připočíst postup v Coppa Italia přes Perugii.

Na vzestupu Udine se podílí nemalou měrou také české duo Jakub Jankto a Antonín Barák. Jejich vzájemná spolupráce přinesla branku na hřišti Interu Milán v sobotním ligovém zápase, který Udine senzačně vyhrálo 3:1.

Antonín Barák, IVan Perišič (Inter - Udine). Foto: Getty Images

Ovšem pozor v Neapoli budou přesto favoritem domácí fotbalisté. Ti se vrátili do čela ligové tabulky a mimochodem jsou to právě oni, s kým Udine naposledy prohrálo.

Slovenský kapitán Marek Hamšík vyrovnal o víkendu legendárního Diega Maradonu, a pokud nastoupí, bude se jistě chtít osamostatnit na prvním místě historické tabulky střelců.

AS Řím – FC Turín (středa 17.55)

[blog_program_info id=“19328062″]

AS Řím se v sobotu protrápil k vítězství 1:0 nad Cagliari, ale díky němu se stále drží v kontaktu s vedoucími týmy ligy.

České fanoušky může těšit, že do hry začíná po zranění naskakovat útočník Patrik Schick. Proti Cagliari hrál podruhé v řadě v základní sestavě a kouč Eusebio Di Francesco se nechal slyšet, že podle jeho názoru potřebuje odehrát co nejvíc zápasů, aby si zvykl na styl Římanů. Existuje tedy předpoklad, že by měl zasáhnout i do pohárového zápasu.

Patrik Schick. Foto: Getty Images

Juventus – Janov (středa 20.55)

[blog_program_info id=“19328064″]

Poslední tři sezóny vládne Juventus fotbalové Itálii jak v lize, tak v pohárové soutěži. Cestu za čtvrtou trofejí v řadě startuje proti Janovu.  Ten se v lize drží jen těsně nad sestupovými příčkami, a tak se nepředpokládá, že by měl favoritovi způsobit vážnější problémy.

Na druhou stranu právě v tom je kouzlo pohárových soutěží. V jednom zápase se může stát ledacos. Koneckonců není to tak dlouho, co pyšný Juve srazil na vlastním stadionu městský rival Janova, Sampdoria.

Před CFC ale stojí ještě o poznání těžší úkol. Povede se mu překvapení?

Přečtěte si také:

Borec z Beneventa pobavil Itálii! Nejdřív z ostudy kabát, pak parádně vyškolil soupeře!

Dokonalá tiki-taka Barcelony! Suárez zakončil souhru snů jako z učebnice!

Srážka Schicka s Džekem i nejstrašnější penalta v dějinách! AS Řím v sobotu „bavil“!

Foto: gettyimages.com (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru