Půjdeš do Barcelony? Jak za Coutinha novináře brilantní odpovědí odzbrojil spoluhráč?

V létě to bylo jedno z hlavních témat přestupového trhu. Odejde záložník Philippe CoutinhoLiverpoolu do Barcelony, nebo ne?

Chvíli se dokonce zdálo, že Coutinho začal stávkovat a chce si odchod vynutit. Manažer Jürgen Klopp jeho nenasazování do zápasů během srpna zdůvodnil záhadným zraněním zad.

Teď už zase Coutinho hraje a v neděli přispěl parádním sólem k vysokému vítězství na hřišti Bournemouthu 4:0.

[blog_program_info id=“19293879″]

Liverpool se díky němu vyšvihl v tabulce Premier League na čtvrté místo, o bod před Arsenal.

[blog_embed_video type=“url“ url=“https://imgtc.com/uploads/rSJtOnGeENj.mp4″ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/philippe-coutinho-video-768×436.jpg“][/blog_embed_video]

Coutinho po dalším ze série výborných výkonů a také pod dojmem blížícího se znovuotevření přestupového okna ovšem musel čelit otázkám na možný přestup do katalánské metropole.

A šikovnému Brazilci se do jasné odpovědi vůbec nechtělo. „Snažím se užívat si každý moment a odevzdat ze sebe to nejlepší, kdykoliv jsem na hřišti,“ vykládal.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/oxlade-chamberlain-coutinho-video-768×441.jpg“]

[/blog_embed_video]

Až se do odpovědi vložil razantně Coutinhův spoluhráč Alex Oxlade-Chamberlain. „Phil je hráčem Liverpoolu a dělá pro nás to nejlepší, co může. Je to ten největší profesionál, kterého jsem tady v této sezóně viděl,“ zahájil fotbalista, který v létě přišel na Anfield z Arsenalu svou výpověď.

„Od začátku sezóny je skvělý a kdykoliv se dostane na hřiště, dělá pro klub maximum. To je to nejdůležitější. Myslím si, že pokládat mu takové otázky není fér. Do každého zápasu dává všechno a to je vše, co od něj můžeme žádat,“ zastal se spoluhráče.

Ze všech stran za to dostal hromadu pochval.

„Alex Oxlade-Chamberlain pokračoval ve skvělém výkonu i v televizním rozhovoru. Když se Coutinha ptali na jeho budoucnost, vstoupil do toho, podpořil spoluhráče, vyzdvihl jeho profesionalitu a označil otázku za nefér.“

„Jen za to, jak se postavil za Coutinha a odpověděl na tu divnou otázku si Ox zaslouží cenu pro muže zápasu. Skvělá věc.“

„Velký respekt pro Oxe za to, co udělal“

Zápasy Liverpoolu můžete na O2 TV Fotbal sledovat pravidelně v rámci vysílání Liverpool TV:

[blog_program_info id=“19248821″]

[blog_program_info id=“19248834″]

Přečtěte si také:

Jak si Mbappé střílel z Mavuby? Fanouškům Sparty se tohle líbit nebude!

Dokonalá tiki-taka Barcelony! Suárez zakončil souhru snů jako z učebnice!

Srážka Schicka s Džekem i nejstrašnější penalta v dějinách! AS Řím v sobotu „bavil“!

Foto: reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru