Celtic ztratil rekordní sérii. Fandové Hearts si z nich TAKHLE dělali krutou legraci!

Jedna z nejpůsobivějších fotbalových sérií v Evropě je u konce. Glasgowský Celtic po dlouhých 69 zápasech prohrál soutěžní zápas se skotským soupeřem.

Na hřišti Hearts byla senzační šňůra přervána opravdu hrubým způsobem. Klub z Edinburghu, za nějž v minulosti nastupovali třeba i čeští fotbalisté Rudolf Skácel nebo Roman Bednář, vyhrál na úřadujícím skotským šampionem jednoznačně 4:0.

„Předně musím pogratulovat Hearts, dnes byl soupeř lepším týmem a zasloužil si vyhrát,“ konstatoval po zápase manažer Celtiku Brendan Rodgers.

Brendan Rodgers. Foto: Getty Images

„Vždycky jsem ale mluvil o tom, že série jednou musí skončit. Věděli jsme, že se to stane. Hráči se zapíší do historie, protože neprohrát 69 zápasů za sebou, to je něco neskutečného. Kdo ví, jestli se to ještě někdy někomu povede. Myslím si, že my se toho už nedožijeme. Hráči na sebe mohou být pyšní,“ doplnil Rodgers, který si uvědomuje, že porážka po tak dlouhé době může s týmem zamávat.

„Musíme se dát rychle dohromady, jsem rád, že s Partickem hrajeme už ve středu a můžeme se odrazit hned k další sérii. Nebudeme se dívat zpátky a kochat se tím, čeho jsme dosáhli. Musíme se koukat dopředu,“ doplnil ho obránce Michael Lustig.

Kromě konce úchvatné série však museli hráči Celtiku vypít kalich hořkosti až do dna. Fanoušci Hearts byli doslova opilí štěstím a vyváděli věci, po kterých by se třeba v jihoamerických soutěžích docela jistě strhla pořádná mela.

Třeba tahle provokace při autovém vhazování vyžadovala opravdu mohutnou sebekontrolu, co říkáte?

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/hearts-dans-celtic-video-480×347.jpg“]

[/blog_embed_video]

Sledujte dnes na O2 TV Sport speciální vydání show TIKI-TAKA:

[blog_program_info id=“19294232″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Přečtěte si také:

Dokonalá tiki-taka Barcelony! Suárez zakončil souhru snů jako z učebnice!

Tomu se můžu jen smát! Co vzkázal Ronaldo prostořekému trenérovi Grémia?

Zákroky roku? Brankář Deportiva TAKTO vychytal rabonu Suáreze, Messimu chytil penaltu!

Foto: reprovideo, gettyimages.com (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru