Hráči City se vysmívali rivalovi chorálem! Fanoušci United odpověděli naprosto dokonale!

Lídr anglické nejvyšší soutěže Manchester City nezůstal při oslavách sobotní jasné výhry nad Tottenhamem pouze při vítězných pokřicích, ale zazněl i posměšný chorál na adresu velkého městského rivala z „červené části“ Manchesteru.

Mezi oběma kluby, které jsou na čele tabulky Premier League je mimořádně vyostřená atmosféra od minulého týdne. Citizens vyhráli na Old Trafford a kouč Rudých ďáblů José Mourinho si pak stěžoval, že oslavy v šatně City byly až přespříliš hlasité a provokativní.

Po rekordní 16. výhře v řadě přišla od Citizens další provokace.

V šatně si totiž hráči s chutí zazpívali i posměšný chorál na adresu United. V něm si utahovali z jeho defenzivnějšího stylu hry.

Útržek ze songu „Park the bus, park the bus“ (v překladu „zaparkuj autobus, zaparkuj autobus“), pak na sociální sítě vypustil jeden z přátel záložníka Benjamina Mendyho Diacko Fofana.

https://twitter.com/FootballFunnys/status/942409396692377600

Fanoušci Manchesteru United si z toho ale pranic nedělali a v nedělním vítězném zápase na hřišti West Bromwiche Albion si chorál s chutí zazpívali také.

[blog_program_info id=“19293849″]

Aby ne, když Mourinhovi hoši vedli v tu chvíli 2:0.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/man-united-fans-768×440.jpg“]

[/blog_embed_video]

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/manchester-united-768×423.jpg“][/blog_embed_video]

Zaparkovaný vůz, jak se později ukázalo, měl sice pootevřená okénka, ale výhru 2:1 už Manchester uhájil a stáhl náskok rivala v čele. I tak je ale stále mezi oběma manchesterskými kluby propast 11 bodů!

Sestřih WBA – Manchester United:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/manchester-united-radost-768×432.jpg“]

[/blog_embed_video]

Přečtěte si také:

Hvězdy Tottenhamu jen otřesně faulovaly! Komu věnovali Citizens výhru ve šlágru Premier League?

Česká symfonie na San Siru! Barák a Jankto sestřelili vedoucí Inter! Jakou parádu předvedli?

Koubek dostal od Neymara dva kousky! Proč za Mbappém přijely želvy ninja?

Foto: reprovideo (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru