Guardiolu totálně vykolejil dotaz na Sáncheze! Znamená jeho reakce přestup do City?

Manchester City pod vedením španělského mága válcuje v Premier League jednoho soupeře za druhým. Citizens zatím kráčí soutěží bez porážky a už se o nich pomalu hovoří jako o týmu, který bude schopen zopakovat legendární kousek Arsenalu z roku 2004, který neprohrál celou sezonu.

Guardiolovi hoši mají náskok již dechberoucích 11 bodů před druhými United. Posledním z velkých týmů, který by mohl Manchesteru alespoň trošku znepříjemnit první půlku sezóny, je Tottenham, který na Etihad Stadium zamíří již tuto sobotu.

„Poslední naděje.“

the last hope :V เขาคือความหวังสุดท้าย

Příspěvek sdílený justtoonit official (@justtoonit_th),

Většina expertů již vidí titul v rukou City jako jistou věc. To ale neznamená, že City nebudou i v zimě prahnout po posilách. Kromě obranné řady by posílení mohlo potkat i tu útočnou.

Bývalý kouč Bayernu Mnichov a Barcelony si totiž údajně (znovu) brousí zuby na Alexise Sáncheze z Arsenalu. Chilanovi končí smlouva v létě a do podpisu nového kontraktu se zatím nijak nehrne. Pro Gunners tak dost možná bude lednové okno poslední příležitostí ho zpeněžit. V britských médiích se spekuluje až o částce 50 miliónů liber (1,5 miliardy korun)!

A že to není vůbec nereálné, to si myslí spousta fanoušků po etudě, kterou Guardiola sehrál na tiskové konferenci před zápasem s Tottenhamem. Otázka na Alexise ho totiž naprosto vykolejila.

„Mluvil jste o posílení obrany, zvažujete v lednovém termínu i přestup Alexise Sáncheze?“ zeptal se reportér

„Dobrá otázka,“ odpověděl Guardiola s potutelným úsměvem.

„Přestupové období je v zimě, takže… Nevím, opravdu. Věřte mi, že nevím. Opravdu nevím, co budeme dělat. Protože to není…okej,“ pokračoval prapodivně Guardiola a  celou tiskovku raději rychle ukončil a z místnosti odešel.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/guardiola-video-768×432.jpg“]

[/blog_embed_video]

Guardiola dlouhodobě patří k obdivovatelům Alexise Sáncheze. Vedl ho už v Barceloně a na spadnutí byl jeho přestup do Manchesteru v závěru letního přestupního období. Arsenal však nebyl schopen si za tak krátké časové období sehnat náhradu a z přestupu sešlo.

Podaří se mu velký transfer dotáhnout tentokrát?

Přečtěte si také:

Rakouská liga na O2 TV Fotbal:  LASK myslí na poháry, jak obstojí v Salzburgu?

[blog_program_info id=“19248823″]

Hotová věc! Griezmann má povolení odejít z Atlétika. Koho posílí?

Velký risk Realu! Hraje o mistra světa, ale může přijít o hráče před El Clásikem

 

Foto: gettyimages.com, reprovideo (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru