Fanoušek trefil nemožné! Škvíra z půlky hřiště mu vyhrála auto! Gól od červené dal i P. K. Subban

Opravdu nevšední zážitek si odnesli návštěvníci zápasu zámořské NHL mezi Vancouverem a Nashvillem.

K vidění toho bylo vážně moc! Fanoušky nejen v Rogers Center, ale po celém světě doslova nadchl výkon jednoho z diváků, který v přestávce dostal možnost soutěžit o zbrusu nový vůz.

Chtělo to maličkost. Trefit miniaturní škvíru z poloviny hřiště. Fanda však ukázal, že s hokejkou si rozumí. Dva pokusy byly zaměřovací a třetí neuvěřitelně prošel až do sítě!

Zatímco tribuny i moderátorka na ploše šílely, majitel nového vozu to vzal celkem s klidem. A na závěr jen podotkl, že ho asi čeká dlouhá cesta domů, ale stálo to za to.

 

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/fanousek-vancouver-768×423.jpg“][/blog_embed_video]

Za jeho náladou stál možná výsledek zápasu, ve kterém se jeho Canucks vůbec, ale vůbec nedařilo. Highlightem z ostudné porážky 1:7 se stal gól obránce P. K. Subbana z poloviny hřiště, po kterém se musel červenat brankář Anders Nilsson. Subbanova střela od červené šla nejspíš dokonce vedle, než si ji Švéd neobratným zákrokem srazil do branky.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/subban-z-pulky-768×432.jpg“]

[/blog_embed_video]

Pradators z Nashvillu postupně proměnili zápas v exhibici a stříleli nádherné góly do prázdné branky. Chudák Nilsson, který byl odsouzen protrpět si duel v brankovišti až do závěrečné sirény, v jednu chvíli ze zoufalství dokonce rozsekal o svou klec hokejku.

Sestřih:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/nilsson-768×416.jpg“][/blog_embed_video]

Přímé přenosy z NHL můžete pravidelně sledovat v O2 TV:

[blog_program_info id=“19218906″]

[blog_program_info id=“19227952″]

Přečtěte si také:

Génius, nebo podvodník? Hokejový brankář nevídaně vyřešil nájezd dva na nikoho!

Geniální přihrávka naslepo! Giroux nadchl NHL úžasnou asistencí

Liberec zvládl drama v Curychu! Společně s Třincem je v semifinále Ligy mistrů

Foto: reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru