Real díky obratu postoupil do finále MS klubů! Rozhodla TATO parádní akce

Nečekaně těžký zápas odehrál v Abú Dhabí Real Madrid. Jejich semifinálový soupeř Al-Jazíra měl být snadným soustem. Opak byl však pravdou.

[blog_program_info id=“19213491″]

Již v úvodu poprvé zaúřadovalo video, když rozhodčí po ofsajdu Karima Benzemy neuznal gól Casemira. Na řadu tak přišel arabský soupeř, který dokonale využil svou příležitost. Po hezké kombinaci si výborně zasekl balon Romarinho a střelou na zadní tyč překonal Keylora Navase.

A ve druhém poločase přidala Al-Jazíra dokonce druhou branku! Z bleskového protiútoku, při kterém se dokonce 2 hráči v bílém řítili na osamoceného gólmana, se prosadil Mbark Boussouf. I tentokrát však zaúřadoval rozhodčí za obrazovkou, který branku neuznal pro milimetrový ofsajd.

A tak přišla řada na španělského giganta. Hned o několik minut později totiž Luka Modrič parádně našel ve vápně Cristiana Ronalda, který se jen otočil s balonem a raketou na zadní tyč konečně prolomil madridské prokletí.

Vedoucí gól však stále ne a ne přijít.

Pak ale na hřiště vlétl uzdravený Gareth Bale a už to jelo!

Vytříbený technik Marcelo poslal parádičkou úžasný pas do vápna a po zpětné přihrávce Lucase Vázqueze umístěnou střelou po zemi zamířil Velšan přesně mezi tři tyče. Míč se ještě snažil patičkou tečovat Ronaldo, nohou však jen promáchl a gól tak byl připsán uzdravenému rychlíkovi:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/ree-480×239.jpg“]

[/blog_embed_video]

Ve finále tak v sobotu čeká Real brazilské Grémio.

[blog_program_info id=“19213491″]

[blog_program_info id=“19248544″]

Foto: reprovideo  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru