Parádní gesto Edena Hazarda! Komu daroval svou cenu pro nejlepšího hráče?

Úřadující mistři z Londýna se slzou v oku vzpomínají na loňskou sezonu, kdy soupeře v Premier League válcovali rozdílem třídy. Chelsea je v letošní sezoně až třetí za oběma týmy z Manchesteru, přičemž na City ztrácí již 11 bodů (Citizens mají navíc zápas k dobru).

V zápase proti Huddersfieldu se však fanoušci Blues znovu mohli zasnít nad fotbalovou symfonií svého klubu, když Chelsea v pohodě vyhrála 3:1. Na svědomí to mělo především útočné duo Hazard – Willian. Právě druhý jmenovaný měl prsty ve všech třech brankách, když jednu sám dal a na další 2 přihrál Pedrovi, respektive Bakayokovi.

Při pozápasovém rozhovoru se sešel belgický záložník s brazilskou hvězdou a měla být předána i cena pro nejlepšího hráče utkání. Reportér tedy požádal Williana, jestli by žlutou sošku předal Hazardovi, jenž si toto vyznamenání vysloužil.

Eden měl ale úplně jiný názor!

Když totiž reportér podával sošku Willianovi, Hazard mu ji vzal z ruky a s radostí ji předal svému týmovému parťakovi. Parádní gesto!

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/ha-768×430.jpg“][/blog_embed_video]

Eden Hazard získal cenu pro nejlepšího hráče utkání od BT Sport. Otočil se na Williana a říká: „Nene, tady máš, kamaráde. Je tvoje, zasloužíš si ji.“ Skvělej chlap!

Foto: reprovideo  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru