Inter nad propastí! Lídra Serie A dělila od obrovské ostudy jediná penalta

Modročerný celek z Milána v letošní sezoně válí jako za starých dobrých časů. Sebevědomý Inter vede Serii A a bez jediné porážky. Hřebínek mu však mohl shodit celek ze třetí italské ligy!

[blog_program_info id=“19248781″]

Neznámý tým Pordenone Calcio přijel na San Siro s cílem alespoň se pokusit potrápit milánského giganta a trošku mu tak znepříjemnit cestu do čtvrtfinále Coppa Italia. Povedlo se mu ale mnohem víc!

Inter sice nenastoupil v té úplně nejsilnější sestavě, na hřiště se však postupně dostávaly světové superhvězdy jako dlouhodobý cíl Manchesteru United Ivan Perišič, Marcelo Brozovič, či argentinský střelec Mauro Icardi. Ani ti však nedokázali překonat skvěle chytajícího Simoneho Perilliho a zápas tak musel až do prodloužení.

Icardi v něm sice nastřelil brankovou konstrukci, gól ale nepadl a na řadu přišel penaltový rozstřel.

Celek ze Serie C sice zahodil hned první pokutový kop, postupně však začali váhat i střelci Interu. Jako první neproměnil slovenský obránce Milan Škriniar a po dvou neúspěšných penaltách na obou stranách došel rozstřel až do fáze náhlé smrti.

Když až v 7. sérii znovu zaváhal hráč Pordenone a japonský obránce Juto Nagatomo bezpečně uklidil míč k tyči, svěřenci trenéra Spallettiho si mohli konečně zhluboka oddychnout:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/interr-768×435.jpg“][/blog_embed_video]

[blog_program_info id=“19248781″]

Další přímé přenosy z Coppa Italia můžete sledovat na O2 TV Fotbal!

[blog_program_info id=“19248789″]

[blog_program_info id=“19248791″]

SS Lazio – AS Cittadella (čtvrtek, 20:55)

Římské Lazio prožívá letos také víceméně vydařenou sezonu, ačkoli v lize z posledních 4 zápasů zvítězilo pouze jednou. V osmifinále Coppa Italia je čeká šestý tým Serie B.

[blog_program_info id=“19248802″]

Foto: repro O2 TV Fotbal  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru