Drzost, nebo trefa do černého? Barcelonská provokace rozčílila fandy Chelsea!

Je to už téměř 10 let od památného semifinálového utkání Ligy mistrů mezi Chelsea a Barcelonou, v němž rozhodčí Tom Henning Ovrebo „oloupil” londýnský klub několika svými špatnými rozhodnutími o postup do vysněného finále.

Za svůj výkon se norský sudí později omluvil a přiznal, že jeho chyby skutečně stály Blues postup. Nicméně i tak fanoušci utkání stále přezdívají „loupež století”.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/sud-480×224.jpg“][/blog_embed_video]

Chelsea se nyní utká s Barcelonou ve vyřazovací fázi milionářské soutěže znovu a bylo tak jasné, že na přetřes přijde i tehdejší nespravedlivá bitva.

[blog_program_info id=“19248766″]

A hodně netaktně se nyní zachovali v Barceloně, když kontroverzním příspěvkem na Twitteru ještě více přisypali sůl do stále bolavých ran příznivců Chelsea!

„Na Stanford Bridge jsme zažili skvělé chvíle, co říkáš, Andrési Iniesto?” zní příspěvek katalánského velkoklubu, v němž je označen jejich tehdejší spasitel.

Právě Iniesta v třetí minutě nastavení nádhernou ránou vyrovnal stav zápasu na 1:1 a poslal tak Barcelonu do finále, jelikož první utkání na Camp Nou skončilo bezbrankovou remízou.

Tohle „rýpnutí” se ale samozřejmě nemohlo obejít bez odezvy. Málokdo totiž na ony neodpískané penalty ve prospěch Chelsea zapomněl. Obzvlášť na tu ze samotného závěru, kdy rozčílený Michael Ballack neměl daleko k tomu, aby mýlícího se rozhodčího inzultoval…

Katalánci to tak od fanoušků pořádně schytali!

„Místo Iniesty měli spíš v příspěvku označit rozhodčího.”

„Můžete se tím chlubit jak chcete, Uefalono, ale tohle byla největší loupež v dějinách fotbalu.”

„Nemůžu uvěřit, že mají tu odvahu o té noci vůbec mluvit.”

Tak zní názory fanoušků, kteří nezapomínají. Čeho se dočkáme v nadcházejících bitvách o čtvrtfinále Ligy mistrů?

Úvodní osmifinále Chelsea vs. Barcelona se bude hrát 20. února.

[blog_poll_start][poll id=“808″][blog_poll_end]

Přečtěte si taky: Největší noční můra! Fanoušci si po losu Ligy mistrů utahují z Messiho

 Foto: Twitter  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru