Nastavený čas Milana ŠTĚRBY: Můj podzimní účet

Na podzim jsem komentoval nebo moderoval celkem 12 zápasů HET ligy. Moje bilance činí 6 vítězství domácích, 4 remízy a dvě výhry hostů s celkovým skóre 19:6 a průměrem 2,08 gólu na zápas.

Jen jednou jsem byl u bezbrankové remízy. Bylo to utkání Ostravy se Slavií. Třináct tisíc diváků na Bazalech ale paradoxně vytvořilo jednu z nejlepších kulis podzimu.

Naopak nejvíc gólů jsem s kolegou komentoval během utkání SlavieDuklou, které skončilo jasným vítězstvím domácích pět nula. Nejčastějším výsledkem mnou navštívených zápasů byla remíza 1:1 (třikrát).

Nejčastější střelec Škoda

Největší štěstí jsem přinesl útočníkovi Slavie Milanu Škodovi, který v těchto zápasech vstřelil čtyři góly. Naopak jsem neměl možnost oslavit ani jeden gól s nejlepším střelcem soutěže Michaelem Krmenčíkem. Ve dvou zápasech Plzně, které jsem na podzim komentoval, se ale pokaždé prosadil Daniel Kolář (Sparta – Plzeň 0:1, Plzeň – Slavia 1:0).

Nejlepší atmosféra, kterou jsem si mohl vychutnat přímo na stadionu, kromě již zmiňovaného utkání Ostravy se Slavií panovala během derby pražských „S“ a samozřejmě i v Plzni v průběhu vítězného utkání se Slavií.

Bývalý svěřenec Král

Speciální podzimní zážitek mi pak přineslo utkání SpartyTeplicemi. Poprvé jsem mohl komentovat výkon hráče, kterého jsem coby asistent trenéra před lety sám trénoval jako patnáctiletého. Doufám, že se ke Královi zanedlouho přidají i další jeho vrstevníci.

Jsem přesvědčený, že u nás máme pořád k dispozici několik velmi talentovaných mladíků. Jen je potřeba dát jim pořádnou šanci. Třeba už na jaře.

V pondělí můžete na O2 TV Sport sledovat to nejlepší z pořadu TIKI-TAKA:

[blog_program_info id=“19249583″]

Přečtěte si taky: Nastavený čas Milana ŠTĚRBY: Pět zážitků aneb Komentátorský knedlík v krku

Milan Štěrba Autor článku
Milan Štěrba
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru