Liverpool ztratil výhru v derby spornou penaltou! Klopp měl nervy. Proč se vysmál novináři?

Liverpool šel do prestižního Merseyside derby s Evertonem v pozici jasného favorita. Jasné vítězství v Lize mistrů se Spartakem Moskva 7:0 vzbuzovalo respekt.

Reds měli podle předpokladů navrch prakticky po celé utkání. Gólově se ale prosadili jen na konci prvního poločasu, kdy se znamenitě uvolnil Mohamed Salah a precizní ranou otevřel skóre.

[blog_embed_video type=“url“ url=“https://imgtc.com/uploads/LWO8miQS0vU.mp4″ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/mohamed-salah-video–768×455.jpg“][/blog_embed_video]

Další šance už se ale družině manažera Jürgena Kloppa využít nepovedlo. A za to stihl Liverpool trest.

V 77. minutě vyrovnal z penalty Wayne Rooney. Verdikt rozhodčího, který posoudil jako faul střet Dejana LovrenaDominicem Calvertem-Lewinem, rozčílil nejednoho fanouška Reds.

[blog_embed_video type=“url“ url=“https://imgtc.com/uploads/BSLOApdLVqe.mp4″ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/lovren-calvert-lewin-reprovideo-768×440.jpg“][/blog_embed_video]

Zuřil také Klopp, který i v rozhovoru pro SkySports nemohl uvěřit tomu, že jeho tým nezvítězil. „Lovren ani nešel do souboje, položil mu ruku na záda, Calvert-Lewin se skácel k zemi. Tohle byla podle vás penalta?“ obořil se na reportéra.

A když mu ten odpověděl, že z jeho pohledu byla přísná, nicméně byla, tak se Klopp neudržel a tazateli se vysmál.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/klopp-3-768×393.jpg“][/blog_embed_video]

„Myslím, že tedy můžeme interview ukončit, protože bych měl mluvit jen s  lidmi, kteří aspoň trochu rozumějí fotbalu. Omlouvám se, ale nemůžu tomu uvěřit,“ pokračoval Klopp.

Reportér se ještě nevzdal: „Nejsem sám, kdo i to myslí. Ve studiu máme lidi, kteří odehráli spoustu fotbalových zápasů a mají podobný názor,“ prozradil liverpoolskému manažerovi.

Dočkal se však jen ironické odpovědi. „Aha, tak to se omlouvám. Mýlil jsem se, vy všichni máte pravdu.“

Liverpool nevyužil příležitost dostat se v tabulce před Chelsea, která v sobotu nečekaně prohrála na hřišti West Hamu. Nyní mu tak v Premier League patří čtvrté místo o bod před Arsenalem.

[blog_program_info id=“19248798″]

Přečtěte si také:

Hrobař Lukaku! V derby zavinil gól, pak ho zázračně vychytal Ederson. Slaví City!

Nevídaná kuriozita z Bundesligy! Hráči nemohli pod sněhem najít penaltu, rozhodčí ji odkrokoval

Blázinec v Německu! Rozhodčí vyloučil hráče, pak ho volal zpět ze šatny!

Foto: reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru