Nevídaná kuriozita z Bundesligy! Hráči nemohli pod sněhem najít penaltu, rozhodčí ji odkrokoval

To už je snad prokletí! Probíhající sezona německé Bundesligy je pro Kolín nad Rýnem zatím pořádně černou můrou! Pátý celek loňského ročníku ještě nezvítězil, ani výměna trenéra nezabrala, a tak s pouhými třemi body okupuje chvost tabulky.

Snad nejhorší možný způsob prohry si Kolín schoval na nedělní domácí duel s Freiburgem.

Dlouho se zdálo, že tentokrát už to poslednímu celku Bundesligy ve „sněhových podmínkách“ skutečně musí vyjít.

Kolín se během půlhodiny dostal do vedení 3:0. První gól padl už v 8. minutě z kopačky Lukase Kluntera, po čtvrt hodině pak domácí získali výhodu pokutového kopu.

Komické na celé situaci bylo, že na zasněženém hřišti nemohl exekutor Sehrou Guirassy najít penaltový puntík! Místo, z něhož se mělo kopat tak musel odkrokovat sám sudí!  Scéna tak spíše než utkání Bundesligy připomínala momentku ze zápasu dětí na plácku, nebo filmové grotesky.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/kolin-penalta-video-768×450.jpg“]

[/blog_embed_video]

Provizorní podmínky ale nakonec francouzskému forvardovi starosti nezpůsobily a penaltu s klidem proměnil. Po půl hodině hry pak domácím vlastním gólem pomohl americký obránce Freiburgu Caleb Stanko.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/kolin-gol-768×431.jpg“]

[/blog_embed_video]

Jenže ani luxusní náskok nakonec „Kozlům“ z Kolína nestačil.

O body je hattrickem připravil útočník Freiburgu Nils Petersen. První branku zaznamenal ještě před koncem poločasu, v 90. minutě pak za stavu 2:3 získali výhodu penalty také hosté – a 29letý Němec se nemýlil.

Po nepochopitelné „volejbalové“ ruce domácího střelce Guirassyho se penaltová situace ještě v samotném závěru opakovala a Petersen v 95. minutě dokonal pohádkový obrat!

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/koln-penalta-768×432.jpg“]

[/blog_embed_video]

Sledujte přímý přenos losu osmifinále Ligy mistrů v pondělí v O2 TV!

[blog_program_info id=“19254860″]

Přečtěte si také:

Schick poprvé nastoupil za AS Řím v základu! Jak blízko byl geniálnímu gólu patičkou?

Parádní Barák! Gólem a přihrávkou pomohl k výhře nad Beneventem. Asistoval mu Jankto!

Arsenal vybojoval na Southamptonu bod, k remíze přispěl skvělým zákrokem i Čech!

Foto: reprovideo (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru