Karlos Vémola po duelu s Ondrušem zakopává válečnou sekeru. O co žádá fanoušky?

Čtvrteční velký večer je minulostí. Karlos „Terminátor“ Vémola uškrtil v 1. kole Petra „Pína“ Ondruše a splnil tak slib, který dal soupeři při vyhrocených předzápasových hecovačkách.

„Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za podporu. Mám na Facebooku stovky zpráv. Omlouvám se, ale absolutně na všechny nestíhám reagovat. Proto chci poděkovat tímto videem,“ řekl ve videu, které vyvěsil na svém profilu.

„Myslím, že jsem včera všech dokázal, že jsem champ. I když to nebylo TKO, jak jsem chtěl. Musím uznat, že byl líp připravenej, než jsem myslel. Má tvrdou hlavu, vydržel,“ pochválil soupeře.

„Už je ale po fightu a s Pínem jsme si to vyřídili. Chtěl bych poprosit hejtry, aby už nepsali, že v postoji bych dostal nasekáno a že jsem ho uválel. Já jsem ho neuválel. Jsem MMA zápasník a porazil jsem ho v MMA. Píno je nejlepší postojář v Čechách, to mu nikdo nebere. Měl v tom postoji zůstat, ale já tam s ním samozřejmě stát nebudu. Já jsem tam šel vyhrát,“ rozebral krátce Vémola čtvrteční souboj.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/jkarlos-vemola-video-768×455.jpg“][/blog_embed_video]

Překvapivě ale také poprosil vlastní fanoušky, aby už na Ondruše zbytečně neútočili. „Píno dostal, co si za ty řeči zasloužil. Přejel jsem ho, ničím mě neohrozil. Tím je ta věc ukončená. Hodně lidí teď píše, že Píno je sračka a dostal namláceno. Prosím vás, abyste to tam nedávali.“

„Prohrál jako sportovec, podal mi po zápase ruku. Má rodinu a děti a těm se to určitě nečte dobře. V zápase tam stál a dělal, co mohl. Nějaké ocenění si zaslouží taky. Nebo si alespoň nezaslouží urážky,“ prohlásil sympaticky Vémola.

V závěru ještě pozval fanoušky na nedělní seminář v Horních Počernicích, kde představí program na příští rok, kdy má například v plánu obhajovat čerstvě vybojovaný pás XFN.

Celý souboj VÉMOLA vs. ONDRUŠ:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/ve-768×379.jpg“][/blog_embed_video]

Celý galavečer XFN 6 si můžete zopakovat v O2 TV:

[blog_program_info id=“19249578″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Přečtěte si také:

VÉMOLA vs. ONDRUŠ: Mlátil jsem ho hlava nehlava, řekl Terminátor. Podívejte se na CELÝ ZÁPAS!

To nejlepší z XFN 6: Kincl soupeře zničil, souboj generací ovládl „Monster“ Kníže!

Vémola splnil svůj slib, Ondruše ukončil v 1. kole! Místo TKO ale bylo škrcení

Foto: reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru