Chyť mě, když to dokážeš! Mbappé zařadil rychlost a obráncům ujel jako na motorce!

Ve francouzské Ligue 1 neohroženě kralující PSG neprožilo zrovna ideální vstup do fotbalového prosince. Nejprve muselo minulý víkend skousnout první porážku sezony 1:2 od Štrasburku, poté v Lize mistrů nestačilo na mnichovský Bayern (1:3).

A ani utkání 17. kola Ligue 1 proti Lille nemělo zrovna klidný průběh. Proti o udržení bojujícímu celku sice svěřenci Unaie Emeryho vedli díky brankám Ángela Di Maríi a Javiera Pastoreho už 2:0, Lille ale 4 minuty před koncem zápasu po gólu nizozemského forvarda Anwara El-Ghaziho snížilo na rozdíl jediné branky.

[blog_program_info id=“19182923″]

Hosté tak v nastaveném čase vložili všechny zbývající síly do útoku a v posledních vteřinách utkání se jim naskytla nadějná šance v podobě rohového kopu. Na ten si naběhl i gólman Mike Maignan, nicméně další „beneventský zázrak“ se nekonal.

Namísto toho domácí favorité standardku odvrátili a Kylian Mbappé se mohl vydat do nadějného (a cca 70metrového) úprku na prázdnou bránu.

Ještě na vlastní polovině mu byli těsně v patách hned tři soupeři, jenže na „raketu“ Mbappého to zkrátka nestačilo! A to ani ve chvíli, kdy na polovině Lille přebral míč – i s ním byl totiž rychlejší než jeho pronásledovatelé.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/kylian-mbappé-1-768×432.jpg“]

Francouzský talent zavezl míč v poklidu do brány a PSG díky výhře 3:1 vede tabulku o 9 bodů před druhým Monakem.[/blog_embed_video]

Francouzský talent zavezl míč v poklidu do brány a PSG díky výhře 3:1 vede tabulku o 9 bodů před druhým Monakem.

Přímé přenosy z Ligue 1 můžete pravidelně sledovat v O2 TV na Sport 1 a Sport 2!

V neděli je na programu utkání Nantes – Nice

[blog_program_info id=“19191896″]

Přečtěte si také:

Blázinec v Německu! Rozhodčí vyloučil hráče, pak ho volal zpět ze šatny!

Nejkrásnější gól Premier League? Veterán Defoe omráčil gólmana ranou jako z historie

Real dal Seville PĚT gólů za poločas! Úžasný RONALDO překonal další velký milník!

Foto: reprovideo (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru