Tank Gebre Selassie vystřelil výhru Brémám v Dortmundu. Pavlenka čaroval v brance

Bundesligové Brémy se pomalu zvedají. Po výměně trenéra vyhrály tři z posledních 4 zápasů, a i když jsou stále v sestupovém pásmu, tak bezpečné příčky už mají na dohled.

Vydatně k tomu pomáhá i české duo Jiří Pavlenka a Theo Gebre Selassie. V sobotním zápase na hřišti Borussie Dortmund hráli oba veledůležitou roli.

Třicetiletý obránce Gebre Selassie dokonce celé utkání rozhodl. Jako tank se probil k centrovanému míče a hlavičkou ho poslal do sítě!

[blog_embed_video type=“url“ url=“https://imgtc.com/uploads/ZYdb9MuHwqR.mp4″ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/gebre-video-1-768×443.jpg“][/blog_embed_video]

Bývalý brankář Slavie či Baníku Ostrava Pavlenka na šesté čisté konto v sezóně sice nedosáhl, ale zase se zaskvěl hned několika vynikajícími zákroky.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/pavlenka-vido-768×432.jpg“]

[/blog_embed_video]

Zatímco Werder tak pomalu stoupá tabulkou, Dortmund pokračuje v mizérii. Z jedenácti posledních zápasů vyhrál jen jedinkrát. Po fantastickém vstupu do sezóny tak ve Vestfálsku panuje rozčarování.

Přečtěte si také:

Real dal Seville PĚT gólů za poločas! Úžasný RONALDO překonal další velký milník!

Nejsměšnější aut v Premier League! Za TOHLE vynadal Pedrovi z Chelsea spoluhráč!

Chystá se vyhazov Šilhavého? Slavia má rozhodnout už v pondělí! Kdo by ho mohl nahradit?

Foto: gettyimages.com (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru