Den zúčtování je tady: Zápas roku VÉMOLA vs. ONDRUŠ sledujte ŽIVĚ na O2 TV Sport!

Něco podobného ještě Česko nezažilo. Velkohubé vzkazy přes média, vzájemné hecovačky či dokonce slovní útoky, k tomu našlapaná největší scéna – O2 arena.

[blog_program_info id=“19156920″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Český fighting se chystá na zápas roku. V O2 aréně se utkají Karlos Vémola a Petr Ondruš. Přímý přenos celého večera XFN 6 sledujte právě teď živě na O2 TV Sport!

Jak naladit O2 TV Sport na den? bit.ly/2wZZpaI

Zveřejnil(a) O2 TV Sport dne 7. prosinec 2017

Duel Karlose VémolyPetrem Ondrušem skutečně poutá pozornost jako žádný jiný domácí zápas v historii.

Favorit? Tím je u bookmakerů i většiny fanoušky Vémola. Dvaatřicetiletý rodák z Olomouce má za sebou v MMA bohatou kariéru. Jako první Čech v dějinách to dotáhl do nejprestižnější organizace světa UFC.

To jeho soupeř, sedmatřicetiletý Petr „Píno“ Ondruš, je především špičkovým kickboxerem. V tomto sportu získal i titul mistra světa. V MMA ale takový respekt zdaleka nemá.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/fighting-1-768×421.jpg“][/blog_embed_video]

Vémola se do ringu vrátil po operaci krční páteře na začátku listopadu, soupeři v posledních měsících několikrát vzkázal, že počítá s rychlým vítězstvím v 1. kole. „Když to nebude v prvním kole, bral bych to jako osobní prohru,“ nechal se několikrát slyšet. Ondruš se zase vysmíval Vémolovým tréninkovým metodám.

Narážky nechyběly ani při posledním setkání před 14 dny.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/vemola-ondrus-isport-768×421.jpg“][/blog_embed_video]

Přečtěte si také:

Vémola zničil Rakušana a vzkazuje Ondrušovi: Udělám s tebou něco strašného!

Pirát Krištofič je druhým šampionem OKTAGONU! Ve finále zdolal kamaráda Úškrta

Na XFN 6 nebude nouze ani o další napínavé souboje. Ukáže se třeba nejlepší Čech ve welterové váze Patrik Kincl, jenž se utká s ostříleným Brazilcem Vitorem Nobregou. Ve střední váze si to rozdají Makhmud Muradov s Tomášem Penzem. Duel Petr „Monster“ Kníže vs. David Kozma slibuje souboj generací, oba zápasníky dělí patnáct let.

Celý galavečer si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“19156920″]

JAK KOUPIT O2 TV SPORT NA DEN?

Foto: Facebook, reprovideo (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru