Zapomněl na zranění a běžel slavit! Jak kulhající Mendy pobavil Premier League?

Ve 14. kole anglické Premier League se utkaly týmy Manchesteru City a Southamptonu a byli to domácí, kteří se mohli radost z výhry last minute.

Fotbalisté City byli od začátku dle očekávání aktivnějším celkem, ale do vedení se dostali až ve druhém poločase, kdy se trefil Kevin De Bruyne. Čtvrt hodiny před koncem však hosté srovnali krok po brance Oriola Romeua.

V nastaveném čase si však Raheem Sterling vyměnil balon s De Bruynem, který mu jej na hranici vápna vrátil a anglický reprezentant rozhodl o vítězství City v poměru 2:1. Přesnou střelou na zadní tyč rozpoutal na stadionu pořádnou euforii!

Slavící hráči běželi směrem k lavičce, ze které vyběhl také dlouhodobě zraněný Benjamin Mendy. Bylo opravdu úsměvné vidět, jak za spoluhráči nemůže běžet naplno, i když by zřejmě moc chtěl:

Francouzský fotbalista v euforii vyvinul rychlost až 19 km/h, což vzhledem k nedávné operaci kolena není vůbec špatné!

Mendy se také snažil získat co nejlepší fotku se střelcem vítězné branky, ačkoliv ještě nebyl konec zápasu:

https://twitter.com/NutmegRadio/status/935991791526006785

K oslavě francouzského reprezentanta se na tiskové konferenci vrátil také kouč Pep Guardiola, který řekl s úsměvem: „Mendy je šílenec. Je zraněný na 6 měsíců a on přesto běží.“

Manchester City prodloužil vítěznou sérii již na 12 zápasů a dál vládne Premier League s dvanáctibodovým náskokem na svého městského rivala Manchester United.

Sestřih zápasu:

Foto: gettyimages.com, reprovideo  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru