Další Feninův průšvih! Někdejší talent sešrotoval mercedes! Co se stalo?

Enfant terrible českého fotbalu Martin Fenin si do své sbírky může připsat další nepříliš povedený incident. Třicetiletý fotbalista druholigového Varnsdorfu měl ve středu ráno dopravní nehodu, při níž jeho mercedes skončil na střeše a Fenin jen zázrakem vyvázl bez zranění.

Informace přinesl Teplický deník, stejně jako fotografie Feninova vozu.

Karambol Fenina potkal mezi obcemi Libouchec a Jílové poblíž Děčína, auto skončilo mimo silnici a na střeše. Fenin měl namířeno z Teplic do Děčína, když následně narazil do několika směrovek a stromů a převrátil mercedes na střechu.

Martin Fenin. Foto: Getty Images

 

Na místo dorazila záchranka, hasiči i policie – vyšetření žádné zranění neukázalo a dechová zkouška byla negativní. Policejní mluvčí Veronika Hyšplerová uvedla, že pravděpodobnou příčinou nehody byla nedostatečná pozornost řidiče věnovaná jízdě. Trenér Varnsdorfu Zdenko Frťala však přišel s verzí, že fotbalistovi před autem proběhla srna.

„Stalo se to u Jílového, tam je hodně bouraček. Naštěstí se Martinovi nic nestalo. Odneslo to auto a to je jenom plech. Mluvil jsem s ním, byl už na vyšetření a to potvrdilo, že mu nic není,“ citoval Frťalu teplicky.denik.cz.

Není to první incident, do nějž je někdejší velký talent Fenin namočený. Po stomilionovém přestupu z Teplic do Frankfurtu se v Bundeslize uvedl hattrickem, z mistrovství světa dvacetiletých má stříbro, jeho kariéra však postupně stagnovala. Feninovi se nedařilo, trpěl depresemi a vystřídal několik klubů – mimo jiné Chotěbuz, Istres, opět Teplice nebo Slavii. Loni se pokoušel o restart kariéry v Brně, od srpna působí ve druhé lize na severu Čech.

Martin fenin. Foto: getty images

V roce 2014 dostal podmíněný trest za loupež mobilu, když odcizil a zničil telefon muži, který jej údajně fotil opilého a následně vydíral. Soud však o rok později trest zrušil. Mezi jeho proslavené průšvihy patří pád z okna hotelového pokoje nebo zapálení vlastního bytu při grilování.

Přečtěte si také:

Rooney vrátil čas! Anglie obdivuje hattrick završený gólem z půlky!

Bizarní omyl! Renato místo spoluhráči přihrál reklamě! S kým si spletl TUTO obludu?

Nejpodivnější zákrok Čechovy kariéry? Jak málem zasmečoval do vlastní branky?

Foto: bloguez.com, gettyimages.com (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru