Real neporazil třetiligový tým, dostal dvě PODIVNÉ branky

Real Madrid se sice po domácí remíze 2:2 s třetiligovým celkem Fuenlabrada dočkal postupu do osmifinále španělské Copy del Rey (první zápas vyhrál na půdě soupeře díky dvěma proměněným penaltám 2:0), přesto je domácí remíza před 50 tisíci lidmi pro madridský velkoklub velkým rozčarováním.

Do utkání nasadil kouč Zinédine Zidane převážně „béčko“, i tak ale sestava musela nahánět soupeřům strach – v záloze se představil Dani Ceballos, po zranění se vrátil Mateo Kovačič, v obraně nastoupil španělský reprezentant Nacho a v bráně tomu všemu velel hvězdný Keylor Navas.

Ani to ale na Fuenlabradu ze 3. ligy nestačilo!

Právě kostarická hvězda Navas měl prsty v první brance zápasu. Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal hostující Luis Milla, jenž napřáhl zhruba z 22 metrů. A ránu, jež letěla doprostřed brány, si Navas prapodivným způsobem srazil přímo za brankovou čáru.

Po hodině hry odvrátil fiasko talentovaný forvard domácích Borja Mayoral, který dvěma brankami během 9 minut otočil skóre. Poslední slovo však měli hosté.

Minutu před koncem vyrovnal na konečných 2:2 Alvaro Portilla – a znovu se jednalo o minimálně zvláštní gól.

Obrana Bílého baletu totiž jako by v tu chvíli neexistovala, Fuenlabrada se dostala do snadného přečíslení 4 na 3 a třeba takový dvacetiletý bek Realu Theo Hernández (číslo 15) se vracel zpátky klidným poklusem. Jako kdyby mu na výsledku vůbec nezáleželo:

Obránci Realu tak nechali Portillu naprosto volného na penaltě a ten se nadvakrát prosadil.

Pokud si chtěli mladíci Realu říct v tomhle utkání o šanci v základní sestavě, nedopadlo to zrovna tím nejlepším způsobem!

Sestřih zápasu:

Přečtěte si taky:

Cristiano Ronaldo se pyšní novou bustou! Podobá se mu už tentokrát?

Vardyho lahůdka! TAKHLE si vychutnal gólmana Tottenhamu Llorise

Souhra Messiho s Iniestou baví fanoušky! Jak si vychutnali čtveřici soupeřů?

Foto: reprovideo  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru