Siegl se pustil do Stramaccioniho! TOHLE vadí i většině fanoušků

Sparta podlehla v 15. kole HET ligy na hřišti Sigmy 0:1 a na druhou příčku už ztrácí 7 bodů, na první Plzeň pak dokonce propastných 18! Její čtvrtá ligová porážka byla navíc zasloužená, na Andrově stadionu totiž Pražané předvedli další z matných výkonů.

[blog_program_info id=“19045099″]

V pozápasovém studiu O2 TV Sport to poté od hostů Horsta Siegla a Jana Rajnocha schytal italský kouč ve službách Sparty Andrea Stramaccioni. Podle nich měl totiž právě on velký podíl na prohře, když špatně reagoval na průběh utkání.

Stramaccioni nedokáže v zápasech reagovat. Prohrávají 1:0, Janko sedí na lavici. Jde tam Biabiany, když potřebujete dát gól. Kde je Lafata? Když se nedaří, tak to je ten, který to chce strhnout. Potřebujete hrát jednoduše, dlouhé balony ze stran. Je tam Vatajelu, Zahustel, Rosa, který má myšlenku, ale ve vápně nemáte toho největšího hráče. To si myslím, že je chyba koučingu,“ nebral si Siegl servítky.

„Nebo kdyby šel alespoň do útoku v závěru Hovorka, Štetina…“ doplnil ho Rajnoch.

Tintítko Vatajelu

Kritizovány byly také obranné standardní situace, které jsou pro Spartu dlouhodobým problémem. Právě z jedné z nich Sigma vstřelila vítěznou branku. „Na přední tyči přece nemůže být Vatajelu, takové tintítko,“ prohlásil Siegl a Rajnoch doplnil: „To je přece i v nižších soutěžích, že největší hráč jde na přední tyč.“

Vatajelu Olomouc Sparta

Fanoušci trenérovi nerozumí

Nebyli to ale jen experti, kteří Stramaccioniho po zápase zavalili kritikou. Také fanouškům už dochází trpělivost a kroky svého kouče nechápou. Jeden z nich se na Facebooku vyjádřil následovně: „Já už tomu Stramacionimu vůbec nerozumím. Prohrává, posílá centry do vápna a na hřiště pošle Ben Chaima a Biabianyho, kteří uměj jen rychle běhat, což je do tlaku k ničemu. Přitom má na lavičce dvoumetrového Janka, kterého upřednostnil před Lafatou. A na hřišti nechá Frýdka, co celý zápas jen fauluje.“

[blog_poll_start][poll id=“796″][blog_poll_end]

Celý zápas včetně rozboru ve studiu si můžete přehrát prostřednictvím O2 TV:

[blog_program_info id=“19045099″]

Horst Siegl a Jan Rajnoch jsou rovněž hosty nejnovějšího dílu fotbalové talk show TIKI-TAKA:

[fve]https://youtu.be/Jr6OlZv1FUs[/fve]

[blog_program_info id=“19086166″]

Přečtěte si taky:

Připustil Stramaccioni svůj konec? TOHLE prohlásil po prohře se Sigmou

Divočina na Hané: Chorý pošlapal sparťana, Frýdkovi na konci ruply nervy!

Šlágr na tribunách? Na Costu bučel kotel Sigmy, sparťané uráželi trenéra!

Foto: repro O2 TV Sport  (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru