Připustil Stramaccioni svůj konec? TOHLE prohlásil po prohře se Sigmou

Letenští do utkání proti druhému celku tabulky nastoupili převážně se „staronovou“ sestavou, jenom na střídačce se tak objevily drahé letní posily Ben Chaim, Biabiany či Janko.

Lepší výkon ale nepřišel, Sparta na rozjetou Sigmu na jejím hřišti nevyzrála a podlehla 0:1.

[blog_program_info id=“19045099″]

Přesto kouč Sparty Andrea Stramaccioni neztrácel na tiskové konferenci svůj optimistický pohled. „Poslední tři zápasy venku byly od nás lepší. V Jablonci, ve Zlíně i tady, ale tady jsme nebodovali. Kdyby Václav Kadlec proměnil svou šanci, tak jsme remizovali, což jsme si zasloužili.“

Zároveň však bývalý trenér Interu Milán či Panathinaikosu naznačil, že by to už nemusel být on, kdo Spartu na jaře povede. „Vím, že si Sparta zaslouží být výš. Věřím, že se nám to podaří. Kluci jako Dúbravka, Štetina, Hovorka, Mavuba dnes bojovali za to, aby dokázali, že nosí dres Sparty právem. Musíme pracovat ještě víc a věřit naší cestě, že ať už Spartu povedu já, nebo jiný trenér, tak vznikne nová silná sparťanská generace.

Jeho konec by byl na jednu stranu logický: Sparta se neprobojovala do Evropské ligy, v domácí lize už poztrácela 20 bodů a uniká jí nejen titul, ale také druhá příčka, na kterou už ztrácí 7 bodů.

„Tohle jsme si opravdu nepřáli, ale stále máme před sebou hodně zápasů a může se stát cokoli,“ prohlásil v pozápasovém rozhovoru Stramaccioni pro O2 TV Sport:

[fve]https://youtu.be/pxgPM2iz4nA[/fve]

[blog_poll_start][poll id=“796″][blog_poll_end]

Přečtěte si taky: Siegl se pustili do Stramaccioniho! TOHLE vadí i většině fanoušků

David Hovorka viděl utkání trochu v jiném světle „Olomouc má formu, předvedli svůj fotbal a musíme jim pogratulovat, hráli prostě líp.“

[fve]https://youtu.be/PKK5EWOuGHE[/fve]

[blog_program_info id=“19045099″]

Přečtěte si taky:

Sladké vítězství Sigmy! Jak nováček ligy přehrál Spartu?

Divočina na Hané: Chorý pošlapal sparťana, Frýdkovi na konci ruply nervy!

Slezské derby rozhodl Baroš! Krkolomný gól padl z ofsajdu

Foto: repro O2 TV Sport (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru