Matador UFC Bisping znovu padl. Gastelum jej sundal TÍMTO levým hákem!

Galavečer UFC v Šanghaji nabídl čtveřici zápasů hlavní karty, kdy měl ve hlavním fightu nastoupit Anderson Silva proti Kelvinu Gastelumovi, ale Brazilec měl u USADA serióznější nález a z turnaje musel být stažen.

[blog_program_info id=“19037688″]

Příležitosti zaskočit se okamžitě chopil Michael Bisping, exšampion střední váhy, který tak chtěl naskočit zpátky na koně během pouhých tří týdnů – právě před třemi týdny totiž na UFC 217 přišel o titul střední váhy s Georgesem St. Pierrem.

A Bisping na to chtěl rychle zapomenout. Sám bojovník ještě před zápasem přiznal, že je to stylisticky problematičtější soupeř, než byl St. Pierre a měl pravdu.

Přesně v polovině 1. kola šel Bisping k zemi, když ho Gastelum svou pověstnou levačkou vypnul. Diváci v Číně tak byli svědky krutého knockoutu Bispinga a jeho druhé prohry za poslední tři týdny:

Tenhle levý hák zápas ukončil! Podívejte se na opakované záběry, které stojí za to:

Bisping v pozápasovém rozhovoru řekl: „Gratuluji Kelvinu Gastelumovi, dnes byl lepší. Děkuji všem, že jste se přišli podívat a doufám, že jste si tento galavečer užili. Víte, já jsem si to užil, ale už stárnu,“ dodal s úsměvem.

Odejít ze scény chce po turnaji v Londýně, který se chystá v březnu. Můžeme se jen těšit na to, koho si Bisping vybere ke své rozlučce po více než desetileté kariéře v UFC.

[blog_program_info id=“19037688″]

Přečtěte si taky: Dalgiev šokoval slovenského šampiona! Buchingerovi zasadil K.O. v 1. kole

Foto: reprovideo  (pol)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru