Pacquiao tajemně poblahopřál McGregorovi! Rodí se souboj roku 2018?

Pohybujeme se zatím v rovině spekulací, ale objevila se malá nápověda, že by souboj zápasníka MMA Conora McGregora proti boxeru Floydu Mayweatherovi nemusel být jeho prvním a zároveň posledním v jeho boxerské kariéře.

Možná se totiž objevil nový vyzyvatel divokého Ira.

Jak jinak si lze vysvětlit tweet někdejšího Mayweatherova rivala, Mannyho Pacquiaa?

Není běžné jen tak veřejně někomu napsat „šťastné Díkůvzdání“. A už vůbec není obvyklé k tomu připsat „ať jsi zdravý, kámo“, obzvlášť jako v tomto případě, kdy McGregora a Pacquiaa nepojily žádné dřívější vazby.

https://twitter.com/mannypacquiao/status/933684224749481984

Aby symboliky a tajuplných odkazů nebylo málo, přidal Filipínec za svůj vzkaz ještě hashtag #realboxingmatch – opravdový boxerský zápas – a rok 2018.

Musela by to být velká náhoda nebo jen Pacquiaovo škádlení, aby tento vzkaz neznamenal něco hlubšího.

Kdo si však dá dohromady jedna a jedna, dojde mu, že další „souboj století“, tentokrát spíše už „jen“ souboj roku, není zase tak vzdálenou realitou.

Přečtěte si taky: Šokující záběry Conora McGregora: Skočil do oktagonu a šel po rozhodčím!

The Notorious, jak zní McGregorova přezdívka, byl na absolutním vrcholu oktagonového nebe před rokem – v listopadu 2016 porazil Eddieho Alvareze a stal se historicky prvním držitelem dvou světových titulů z různých váhových kategorií zároveň.

Poté si dal od UFC nějakou dobu pauzu, stal se otcem a připravoval se na největší výzvu v kariéře – srpnovou boxerskou estrádu v Las Vegas. Tam podle očekávání neměl šanci, ale není nepravděpodobné, že by nepřijal další výzvu, aby si mohl spravit reputaci.

Proti Pacquiaovi by ho však nic snadného nečekalo, přestože 38letý Filipínec nyní zastává ve své vlasti post senátora a za poslední rok bojoval jen jednou. Lidé se ale těší na návrat irského bouřliváka do ringů UFC, a jak by se však McGregor k této výzvě postavil, však zatím není známo.

Na stanici O2 TV Sport můžete v pátek sledovat přímý přenos exkluzivních zápasů MMA z turnaje M-1 Challenge z Ruska:

[blog_program_info id=“19014626″]

Foto:  gettyimages.com  (tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru